Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Annyira tetszik egy srác,...

Annyira tetszik egy srác, majd belehalok! Egy suliba járunk! Hogy keltsem fel az érdeklődését?

Figyelt kérdés

Kicsit költőien hangzik,de annyira szenvedek már attól hogy meglátom..olyan kisugárzása van annak a fiúnak hogy..

nem érdekel a felszínesség,imádom! Nem arról van szó hogy 'cuki a mosolya' stb,hanem megőrülök érte,fogalmam sincs miért. Meg akarom szerezni! Nem egy bunkó,népszerű tipikus leányok álmáról van szó,hanem egy különcebb 'fajtáról'.

Nagyon tetszik!!! Mit tegyek? Facebookon fent van,de ahogy elnézem nem használja,mert még profilképe sincs.

15/L

2013. szept. 24. 16:44
 1/7 A kérdező kommentje:
ja,és a 'light-osabb' rocker kategóriába tartozunk. tehát mindketten rockkot hallgatunk,de nem csak zenekaros pólókban és feketében járunk (ezt onnan tudom hogy facebookon még régebbről láttam egy számot,hogy kilinkelt,amit én is imádok.) :D
2013. szept. 24. 16:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Cicivillantással.
2013. szept. 24. 16:51
 3/7 anonim válasza:
melyik városba jártok?
2013. szept. 24. 16:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Ne halj má' bele.
2013. szept. 24. 17:27
 5/7 A kérdező kommentje:

haha xD szerintem ő nem ilyen típus..:)

te voltál aki üzenetet írt?:D ha nem,akkor mondom hogy nem:D

igyekszem ellenálni a 'belehalok érzésnek' és nem belehalni xD

2013. szept. 24. 17:42
 6/7 anonim válasza:
A Janinak már van csaja.
2013. okt. 23. 04:36
 7/7 anonim válasza:
Amúgy beszélgess vele. Már lenne is közös témátok.
2013. okt. 23. 04:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!