Van itt olyan lány, aki szívesen ismerkedne?
Figyelt kérdés
27 éves fiú vagy és egy olyan társat keresek, akivel lehet beszélgetni, együtt nevetni. Fogalmam sincs mit csinálok rosszul, de csak egyéjszakás kalandok jönnek össze. Én nem erre vágyom.2013. szept. 24. 12:48
1/9 anonim válasza:
27 évesen ne fiú legyél hanem férfi.
2/9 anonim válasza:
azért fiú, mert még szűz :)
bocsi, szüzek nem érdekelnek. 25/L
3/9 A kérdező kommentje:
Jogos a két pont. 27 évesen az ember már nem fiú, hanem férfi. Gondoltam a fiú megnevezés közvetlenebbé teszi a kérdést. :-)
Második válaszoló: ha valóban szűz vagyok/lennék, akkor az egy éjszakás kapcsolatokkal túl messzire nem jutottam. :-)
2013. szept. 24. 12:58
4/9 anonim válasza:
"Második válaszoló: ha valóban szűz vagyok/lennék, akkor az egy éjszakás kapcsolatokkal túl messzire nem jutottam. :-)"
Megmagyarázza hogy miért nem akarsz belőlük többet.
5/9 A kérdező kommentje:
Hm. Ezek szerint a véleményed az hogy eleve így indulok neki egy találkozónak.
2013. szept. 24. 13:09
6/9 anonim válasza:
Ez nem kérdés, hanem apróhirdetés vagy hirdetés?
7/9 A kérdező kommentje:
Ez inkább tanács kérés. Már a kérdésre tett válaszokból is segítséget kaptam.
:-)
2013. szept. 24. 13:13
8/9 A kérdező kommentje:
Sajnálom ha valaki ebben a kérdésben csak a "hirdetést" látja. Nem feltétlenül csak ez a cél.
2013. szept. 24. 13:21
9/9 anonim válasza:
És mit gondolsz, van ötleted mi lehet a "probléma"? Miért nem jön össze egy tartós kapcsolat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!