Ez jó ismerkedős szöveg? Vagy nagyon gáz?
Szia XYZ! Furcsa nevet választottál magadnak, megtudhatnám az igazi neved? :) Engem Ádámnak hívnak. Nézegettem az adatlapodat és az olvasottak alapján nagyon szimpatikus vagy, szívesen megismerkednék veled. Dióhéjban bemutatkozom, mert aztán lehet, hogy el se olvasod a levelem :) 24 éves vagyok, jelenleg a családi vállalkozásba segítek be, de a későbbiekben más terveim vannak (amit csak akkor árulok el, ha kapok egy válaszlevelet és nincs ellenedre az ismerkedés :) ). Egyedül élek albérletben, szeretem az állatokat, én is szeretek sütni-főzni, kedvenc ételem a lasagne, amit állítólag istenien csinálok :P, legalábbis még senki sem panaszkodott. :) Most biztos megkívántad és bosszús vagy, hogy nem ehetsz, de csak annyit kell tenned, hogy válaszolsz és én szívesen csinálok neked! :)
További szép estét!
Figyelj, naiv barátom
a szöveg csak akkor válik érdekessé, ha az arcod tetszik a csajnak
Olyan nincs, hogy csajozós szöveg. Pusztán a szöveg nem emeli az esélyeidet
De nyugodtan áltasd magad, hogy a szöveg a fontos..
Én megkívántam a lasagne-t!:)
Kösz!
A nagy része öndicsérés.
Ez szerinted hány csajt érdekel?
Maximum a felszíneseket, de az meg úgyis kép alapján dönt.
Amúgy ez az önéletrajzodból lett kikopizva?
Szar szöveg.
Ilyen egy jó ismerkedős szöveg (gondolom facebookra kell):
Szia, tetszel. Meghívnálak egy italra, ha van kedved.
Na ha erre azt írja vissza, hogy jaj az nagyon jó lenne, akkor utána előadhatod a lasagnes meg az élet tervedet.
De az elsőnek igaza van, tök mindegy mit mondasz, csak tetsszél neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!