Fiúk! Szeretitek a kék szemeket?
Figyelt kérdés
Az a kérdésem kicsit bővebben, hogy bírjátok-e, ha egy lánynak eléggé kék a szeme? Nem, nem kontaktlencse miatt, hanem eredetileg is. :) Picit talán jegeskék is, de nem tudom ezeket az árnyalatokat külön, a lényeg az, hogy rendes kék. :)2013. szept. 23. 19:30
2/26 anonim válasza:
Formaldehidben nagyon szépek tudnak lenni.
3/26 anonim válasza:
Szeretem, mivel az enyém is kék, de nem ezen múlik, hogy vonzónak találom-e a lányt vagy nem.
5/26 anonim válasza:
Nem!
Nekem csak a fosbarna jön be... : /
6/26 anonim válasza:
Igen, ha passzol az arcához akkor bármi jöhet színben :D
8/26 anonim válasza:
legszebb szerintem:) főleg ha haja szőke az illetőnek:)
10/26 anonim válasza:
Elég sok szép, kék szemű lányt láttam már, mégis nekem egy picit furcsa. Gondolom ez csak a saját ízlésem, de én jobban szeretem a többi színt. A kék szemtől mindig rám jön a hidegérzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!