Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Most hogyan tovább?

Most hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Nyáron megismerkedtem egy lánnyal. Megtetszett és úgy tűnik én is neki. Egy nyári táborban ismerkedtünk meg és ott nagyon szépen alakultak a dolgok.

Egy suliba járunk ő egy évfolyammal lejjebb, ezért erősen más az órarendje stb.

Többször próbálom úgy intézni hogy órák után összetalálkozunk, aztán akkor ketten esetleg még egy-két barátnőjével dumálas, aztán hazamenetel (nyilván szintén együtt).

De baromi nehéz megtalálni, okot találni arra hogy mért vagyok bent amikor semmi dolgom. Témát még valahogy találok. Ráadásul legtöbbször addig bent marad amit én nem tudok kivárni, vagy ellenkezőleg nekem van akár csak a kötelező órákból annyi hogy mire végzek ő haza ment.

Egy szó mint száz ez a módszer nem nagyon jön be. Igazából egész évben egyszer sikerült. (Bár akkor nagyon jól és szépen :) )

Persze néha facebook-hoz folyamodok hogy legalább emlékezzen a létezésemre, de ez hosszú távon ez nem megoldás.

Kezdő vagyok o is az úgyhogy nem nagyon enyhén merek/szeretnék nyomulni.

Ha bárkinek van jó ötlete vagy tanácsa hogy hogyan tölthetnek vele több időt, hogyan kerülhetnék hozzá közelebb azt nagyon megköszönném.

F/15 (Ő L/14)

2013. szept. 23. 17:44
 1/2 A kérdező kommentje:
Ha valaki rákérdezne még valamire az légyszi írjon privátot!
2013. szept. 23. 17:48
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem hívd el randizni, legegyszerűbb módja lenne annak hogy több időt tölthessetek együtt. Ha élőben nehéz, ott a facebook :)
2013. szept. 25. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!