Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Vannak itt ismerkedni vágyó...

Vannak itt ismerkedni vágyó 14-17 éves lányok? Többi lent.14/f

Figyelt kérdés
Nem vagyok túl szép,de okos és vicces vagyok. Nem vagyok olyan bulizós típus nem utálom a bulikat csak valamiért nem szeretek annyira bulikba járni. Én amolyan romantikus lelkű ember vagyok,és legalább egy kicsit romantikus lelkű lányt szeretnék magam mellett tudni,azért mondom hogy csak kicsit romantikusat mert manapság nincs sok romantikus lelkű lány. De nem is az számít nekem igazán hogy olyan romantikus legyen, hanem az hogy legyen megértő türelmes és fel tudjon vidítani ha padlón vagyok. Szőke vagy kék szemű lányok előnyben :). (De persze más lányok is bátran írhatnak. Privátban is. Privátban küldök képet is ha akartok látni).

2013. szept. 23. 17:40
 1/8 anonim ***** válasza:
54%
Miért akarsz tőled 3 évvel idősebb lányokkal ismerkedni?
2013. szept. 23. 17:41
 2/8 anonim ***** válasza:
Írj ha gondolod :)
2013. szept. 23. 17:43
 3/8 A kérdező kommentje:
Kedves első! Nem akarok kifejezettem 3 évvel idősebbel ismerkedni csak nálam egyenlőre az a felső korhatára azok közt akikkel ismerkedni akarok.
2013. szept. 23. 17:59
 4/8 anonim ***** válasza:
Pedomaci, te vagy az?
2013. szept. 23. 23:18
 5/8 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. Nem vagyok pedomaci csak itt is próbálok ismerkedni. A továbbiakban nem vagyok kíváncsi az ilyen hülye válaszokra.
2013. szept. 24. 07:01
 6/8 anonim válasza:
Irhatsz ha akarsz 14l
2013. szept. 24. 21:56
 7/8 anonim válasza:
14 eves lany vagyok... irhatsz ha szeretnel :)
2013. szept. 24. 22:24
 8/8 anonim ***** válasza:

13 éves lány vagyok, tudom, hogy 14-től mondtad, de szeretem a romantikus fiúkat...

:)

2013. szept. 25. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!