Hogyan tudom egy lány érdeklődését felkelteni?
Figyelt kérdés
Arról van szó hogy van egy lány aki nekem tetszik. Sokat beszélgetünk neten meg pár hónapja találkoztunk is párszor és akkor is beszélgettünk. Jó kapcsolat alakult ki köztünk de szerintem részéről mint baráti kapcsolat. ( bár ezt nem tudom pontosan) Rákérdezni nem szeretnék még a dologra mert félek hogy megijesztem. Ezért kérnék pár ötletet vagy tanácsot ebben a témában. Hogyan tudnék megbizonyosodni arról hogy ő is ugyan úgy gondolja a dolgokat mint én.2013. szept. 23. 17:02
1/5 anonim válasza:
szerintem mutasd meg neki ez.. seítene.:)
2/5 anonim válasza:
Undorító vagy! Ilyenekre izgulsz.
3/5 anonim válasza:
pàr hònapja talàlkoztatok pàrszor, meg a neten beszèltek, gondolom ott is pàr hònapja....ès mire vàrsz??? mit nem akarsz elsietni? ember pàr hònapròl beszèlunk, nem pàr napròl! orulj, h mèg nem tett lapàtra a csaj!
4/5 A kérdező kommentje:
Azóta is beszélgetünk neten napi szinten.
2013. szept. 23. 17:40
5/5 anonim válasza:
Nyílván szimpatikus vagy neki és kedvel, ha már ennyi ideje beszélgettek. Manapság felgyorsult az ilyesmi sajnos és vagy az ágyban köttök ki ismeretlenül vagy egyáltalán nem is alakul ki beszélgetős kapcsolat se. Az hogy barátként vagy férfiként tekint rád, neked kell érezned. Ha szeretnél változtatni és gyorsítani a dolgon, akkor tegyél érte. Hívd meg egy kávéra, figyelj arra mit mondd, legyél közvetlen vele, bókolj neki, mosolyogj sokat, dícsérd meg, ha jól reagál rá, akkor meg szabad a pálya. Ha nem tetszik neki és nem viszonozza az ilyesmit, akkor veszett ügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!