Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az gond, ha arra vágyom, hogy...

Az gond, ha arra vágyom, hogy egy jót beszélgessek itt egy szingli lánnyal?

Figyelt kérdés
Akinek van kedve...
2013. szept. 23. 14:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nem az!

Sok sikert! XD

2013. szept. 23. 14:05
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Te talán lány vagy? :D
2013. szept. 23. 14:05
 3/13 anonim ***** válasza:

Talán nem.

NEM!

NE ÍRJ! XD

2013. szept. 23. 14:06
 4/13 anonim ***** válasza:
Nem gond, ha arra vársz. Kellemes várakozást!
2013. szept. 23. 14:08
 5/13 anonim ***** válasza:
Én meg arra, hogy egy értelmes, normális, számomra vonzó szingli fiúval. De tudom, hogy reménytelen.
2013. szept. 23. 14:08
 6/13 anonim ***** válasza:
Nem, hisz senkit sem érdekel:)
2013. szept. 23. 14:10
 7/13 A kérdező kommentje:
6: "Köszönöm"
2013. szept. 23. 14:11
 8/13 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy naponta 100 "nincs kedve egy lánynak velem beszélgetnie?" kérdés van.

Én azt tudom csak tanácsolni, hogy mutass valami extrát amivel felkelted az érdeklődést. Mert egy teljesen anonym, szürkeegér senkinek nem kelti fel.

2013. szept. 23. 14:23
 9/13 A kérdező kommentje:

Írok, ebből kifolyólag van rálátásom a világra, bármiről tudok beszélgetni, sok minden érdekel, természetjárás többek között, fotózni is szoktam, bringázás, bármire nyitott vagyok, nincs tabu semmiben nálam. Nem vagyok egy felszínes tv műsorokat néző ember, eleve alig nézek tv-t mert nem vágyom a sok szennyre. Kivonom magam a felszínesség minden formája alól.

Szerinted egy ilyen oldalon másképp hogyan keltsem fel? Ez két emberen múlik, nem lehet azt, hogy csak kínálatot adsz, miközben nincs rá kereslet. Az már erőszakosságnak számítana :) Nem? Ha Rád írok és elkezdek kérdezősködni, az mivel jobb? Akkor meg nyomulós vagyok...:)

2013. szept. 23. 14:36
 10/13 anonim ***** válasza:

14:08, a "számodra vonzó" alatt mit kell érteni? Hogy kigyúrt, vagy kőgazdag?

Csak mert ez elég tág fogalom...

Kérdező, egyáltalán nem gond, én meg egy lottó ötösre vágyom, még annak is több az esélye.

2013. szept. 23. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!