Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért hivott el buliba,...

Miért hivott el buliba, amikor van pasija?

Figyelt kérdés

Megismertem egy lányt, és nemrég megpróbáltam bedobni magam, hogy többet akarok, azonban nemrég lett pasija. Szal, kicsit belepacsáltam, megszeppenve fogadta, de elmondta, hogy ez nemrég indult dolog, és lehet, hogy nem lesz tartós, majd kialakul, amúgy sem bizik a pasikban. Habár nem mondta, hogy amúgy se tudna többet elképzelni.

Most tessék, megkérdezte, hogy jövök e szombaton buliba

(nem házi). Csak barátként? Állitólag ilyen nőkben nem létezik...

Azt pontosan tudom, hogy ez nem jelent semmit - de akkor miért kellett?

2013. szept. 23. 12:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem talonban vagy. Te vagy a tartalék, ha a másik pasi nem jön össze.
2013. szept. 23. 13:21
 2/5 anonim ***** válasza:
valamennyire biztos bejössz neki aztán még ha később úgy alakul lehet kellesz majd neki úgyhogy szerintem várj türelmesen most ne kezd ki vele csak haverkodj később meg majd ráhajthatsz
2013. szept. 23. 13:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Felrakott a kis polcra :/
2013. szept. 23. 13:26
 4/5 M4tthias válasza:

Nem kizárt, lehet igaza van az első válaszadónak.

Szerintem rámehetsz, de mellette ismerkedjél nyugodtan más lányokkal is.

Ha már elhívott, én úgy reagálnék rá hogy:

-Nem tudom más buliba is elhívtak, ahol sok rég nem látott ismerőssel találkoznék (még ha nem is igaz)

Ne úgy történjen minden ahogy ő akarja.

Aztán amibe buliba elhívott a vége fele benézni. De akkor sem túl sokáig maradni. Kíváncsi lennék a reakcióra.

2013. szept. 23. 13:27
 5/5 A kérdező kommentje:
jah, a végefelé benézés meg volt, nem volt ott a pasija, a nő szerint eléggé képlékeny kapcsolat :) mindenesetre emlékeztettem arra, amit mondtam, ugyanúgy megszeppent, enyhén ijedt reakció volt, sem megerősités, sem elutasitás.
2013. szept. 29. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!