Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Milyen szakmákban dolgozó...

Milyen szakmákban dolgozó fiúk-férfiak a leghűtlenebbek nagy valószínűséggel?

Figyelt kérdés
A kérdés szándékosan általános. A válaszokat előre is köszönöm szépen.

2013. szept. 23. 10:44
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%

Ezt nyilván nem lehet így meghatározni, de a rendőr pasikról azért lehetne mesélni....persze biztos ők a sajnálatos kivételek.

27/N

2013. szept. 23. 14:07
 22/25 A kérdező kommentje:
Igen, a rendőrökről szintén hallottam, de inkább régebben. Most is divat ez?
2013. szept. 23. 14:27
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egy konkrét tapasztalatom volt és az ő bevallása szerint a kollégái 90%-a szeretőt tart...nos ez nem általánosítás, nyilván bizonyos emberekre gondolt. Ha valaki jó pasi, egyenruhát visel és amúgy sem a hűség mintaképe, akkor nehezen áll ellen a nőknek.

A barátnője persze immáron 7 éve abban a meggyőződésben él, hogy neki milyen szexi és hűséges párja van...hát szegény ha tudná...

2013. szept. 23. 14:49
 24/25 A kérdező kommentje:

Nagyon sok esetet lehet hallani jól menő vállalkozókról is.

Tanárokról (főleg liceumos), személyi edzőkről, masszőrökről mi a véleményetek? :)

2013. szept. 23. 18:24
 25/25 anonim ***** válasza:
59%
jól menő vállalkozó :DD A rosszul menő vállalkozó az milyen? (költői kérdés, csak gondoltam beakasztok kicsit és szőrszálat hasogatok azért mindenképp, ha már érdemben nem sikerült hozzászólnom)
2013. szept. 23. 19:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!