Kövér lány=csúnya lány?
Tényleg nem lehetek addig szép, amíg kövér vagyok?
Mindig kedves vagyok, segítőkész, értelmes is, nemrég kaptam azt a dicséretet, hogy én vagyok az egyike azon kevés embereknek, akikkel értelmesen is lehet beszélni. Ez nagyon jól esett, de a külsőm miatt sokszor bántottak már. Nem vagyok rettentő kövér, így nézek ki, mint az 5-ös: [link] Ruhában meg nem is látszik annyira, de miért kell mindig bántani? :( Netes ismerkedésnél is ha megemlítem, akkor rögtön lekoptatnak...
Kövér lány - igénytelenség (Már ha nem betegség, és könyörgöm ne jöjjünk itt a sablonokkal).
De egyébként ezt nem a kövér kategória hanem a teltebb. Szerintem még simán belefér ha szép arcod van és rendes vagy. Ha tényleg gondok vannak akkor az nem csak emiatt van
Ha zavar akkor sportold le.
Egyébként mindenkinek más a kövér.
Netes ismerkedésnél képet küldj, ne azt mondd, hogy "kövér vagyok." Ha valóban úgy nézel ki, mint az 5., akkor még nem vagy kövér. Nem azt mondom, hogy nincs mit leadni, de egyáltalán nem vészes, szerintem ettől még simán tetszhetsz valakinek.
A bántás meg nem a kinézettől függ szerintem, hanem attól, hogy mennyire vagy menő. Ha az vagy, akkor egyesek félnek, mások nyalnak, van aki mindkettő.
A kövér lány = csúnya lány egyébként sok ember szerint igaz, de szerintem nem.
5 ös az átlagos test alkathoz tartozik, ami nagyon jó a legtöbb férfi szerint. Csak gondolom, te az osztály menőire mozdulsz rá akik beképzeltek, és anorexiások kellenek nnekik.
Mondanám hogy nincs veled gond, nem is kelllene fogyóznod, de gondolom csak üres szavakat írnák.
23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!