Lenne-e kedve beszélgetni valakinek? . /L ;)
Szerintem benned életerő sem volt soha.
Hagyjad van nekem elég bajom!
Most a halakat kell megoldanom ez most fontosabb a nőknél.:)
Jó lenne ha legalább egy rész a tónak, mondjuk az alapterület ami jó esetben 4-5nm harmada a közepén minimum 170cm lenne, vagy akár mélyebb, a maradék lehet sekélyebb is.
Ha nagyobbak a halak, akkor nem érdemes akváriumba tenni őket, még arra a néhány hétre/hónapra se, mert hozzá vannak szokva egy bizonyos körülményhez, a kis helyen elpusztulhatnak, elkezdhetik egymást támadni stb...
A jeget értelem szerűen azért nem árt feltörni, meg friss vizet tenni a tóba, mert gondolom a szivattyú nem üzemel majd télen, hisz jó eséllyel éjjel ha hidegebb van befagyna a víz meg szétnyomná az egészet, már ha van egyáltalán. :D
Úgy hogy vödrözéssel, vagy slaggal kell megoldani a dolgot. Ha esetleg úgy alakulna, hogy túl sok vizet engedsz, mert otthagyod, vagy épp már tele van a tó te meg nem akarod a felesleget vödörrel kiszedni, akkor jó ha egy apró szemű hálót feszítesz ki a tó szélére körben, hogy a halak véletlenül se tudjanak kiúszni és ne maradjanak kint.
Hogy a kérdésre is válaszoljak, amint látod van kedvem beszélgetni... :D
Körbe van véve rendesen nem mennek ki belőle. Van szivattyú is igen. ÉS igen nem fog télen működni nem biztos h jó ha a jégre folyik rá a víz mert nem tudná megkeringtetni sem.
Van egy kis elvezetője is a tónak ami elmegy egy lefolyóba, és az kis vékony patakként megy el a lefolyóig és elvan zárva sűrű hálóval szal a halak nem jutnak ki. Kösz neked is.
Beviszem a halakat mindenképp.
Aranyhalak. KOI-ra azt mondták hogy azt majd akkor telepítsek ha az aranyhalak megmaradnak.
Mindenképpen beviszem őket.
De ugyanakkro nem értem hogy ott van az egyik szomszédom, akinek 55 cm mély a tava van vagy 30-40 hal és kint hagyják őket már 6-7 éve köbö.
De biztonság kedvéért behozom.
Na jó, lehet valami speciális embert megkérdezek.
Nincs most még sok hal mert ezaz első év, szóval sokat nem veszítek. de majd meglátjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!