Fiúk/férfiak! Nektek fontos az hogy egy nő tudjon főzni mosni takarítani?
Figyelt kérdés
2013. szept. 21. 19:07
21/27 anonim válasza:
Akkor mamuskával kell tovább éldegélni, Balanusy. Ilyen egyszerű.
22/27 anonim válasza:
Sőt hosszútávú kapcsolatban hallom férfiaktól 30-50 között, hogy nem szeretik, ha nincs főtt étel hetente 3-4 alkalommal minimum, vagy legalább egy leves, merthogy a yoghurtokon és salátákon fogyókúrázó női testet nem lehet összehasonlítani egy férfitesttel, ami a kaját illeti :).
23/27 anonim válasza:
A hónapokon-éveken keresztüli minőségi főtt étel hiánya elég komoly hiányosságokat és betegségeket okozhat mindenki szervezetében. A rendszeres meleg főtt étel erősíti az immunrendszert is.
24/27 anonim válasza:
19-es: olyan szexis, amikor egy pasi főz amúgy :P.
25/27 anonim válasza:
Nem, én meg tudok csinálni mindent, nekem csak annyi elvárásom van, hogy ne nekem kelljen egyedül csinálnom mindent.
Sztem 21. században már elvárható egy férfitól, hogy ugyanúgy tudja csinálni ezeket a dolgokat, ahogy a nőtől is, hogy ne a férfitől várja kezdeményezést.
26/27 anonim válasza:
Szerintem aki a főzésre azt írja hogy nem fotnos, az még gyerek. Persze, tiniként, meg egyetemsitaként a főzés hobbi számba megy. De utána ez már arról szól, hogy pl. szombat/vasárnap mi kerül az asztalra itthon, 10-20-30- stb éven át. Ne mondja nekem senki, hogy nem fontos hogy mit eszik egy család. Nem beszélve arról, hogy egy gyereknek minden áldott nap meleg étel kell. Persze, tu minden pasi főzni, de akkor az első két évben ha a csaj nem tud, majd a pasi minden áldott nap főzni fog a gyerekére? Íron az a férfi aki ezt megtette! Várom!
27/27 anonim válasza:
25-26-os: teljes elismerésem, pár sorral fennébb ugyancsak a főzés fontosságáról írtam :P. Nincs is egészséges szervezet főtt kaja nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!