Hogyan menjek oda hozza? Mit mondjak neki?
Tavaly év végén, évzárón csak úgy poénból felvettem a szemkontaktust egy 1 évvel alattam járó lánnyal. Mindketten ki is tartottuk, aztán ő mosolyogni kezdett, majd én is, utána pedig halkan elnevette magát. :)
Szerintem megjegyezte az arcom, mert idén is hosszasan bámuljuk egymást, ha valahol találkozunk a suliban, bár a tavaly évzárói dolog nem ismétlődött meg.
Legközelebb hogyan szólíthatnám meg? Nem vagyok biztos benne, de azt hiszem ismerem az egyik osztálytársát, nála még kérdezősködök. Arra is gondoltam, hogy akár be is mutathatna neki. Egyéb ötletek? :D
18/F
Ha közös az ebédlő, derítsd ki az órarendjét és véletlenül menj akkor ebédelni te is. Ha mázlid van, lesz mellette hely és megkérdezed, hogy leülhetsz-e.
Ha boldogan fogadja, nyert ügyed van. Ha nem, akkor ennyi volt
Chucky: épp velem beszélgetsz. :D
#2:
Sajnos nem vagyok ebédes, és szerintem ő sem az. Az egyetlen kontaktus kb. annyi szokott lenni, hogy kerek szemekkel elvonulunk egymás mellett a folyosón, vagy ülünk a zsúfolt folyosói padokon, és néha félénken egymás felé pillantunk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!