Fiúk/Lányok! Ti mit csinálnátok?
Figyelt kérdés
Van egy srác, egy évvel idősebb nálam. Nagyon szimpatikus, nagyon szeretnék vele megismerkedni. Nem tudom, hogy kezdeményezhetnék egy olyan szituációt, hogy beszélgetni tudjunk. Ti mit gondoltok? Hogy tudok ilyen helyzetet teremteni, hogy ne legyen túl feltűnő? Előre köszi a válaszaitokat! 15/L2013. szept. 21. 10:16
1/5 anonim válasza:
Írj rá fb-n ha máshol nem mered.
2/5 anonim válasza:
Csináld úgy, hogy feltűnő legyen annak úgy is biztos örülne.
Senki nem szereti a félreérthető jeleket. Ebben az esetben Pedig bármilyen téma jó.
Szia! hogy megy a suli? és 1000 más kérdés.
16/f
3/5 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi.:) Ezzel a fb-s ráírással egyszer befürödtem már (egy màsik srácnál persze) de arra gondoltam, hogy mivel most lesz a születésnapja nem sokára, akkor írok neki és lesz is lehetőség beszélgetni.
2013. szept. 21. 10:36
4/5 anonim válasza:
akk írj neki, egy Boldog Szülinapot, majd kérdezd meg tőle hogy hogy van...stb:D utána, hívd el vlmi találkára és majd jön az magától :DD hívd el Pizzázni :) egy kis kólára hívd meg :DD
5/5 A kérdező kommentje:
Szerinted ezt amúgy értékelni fogja?:)
2013. szept. 21. 13:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!