Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek, ha belőlem...

Szerintetek, ha belőlem furcsa, bizsergető érzést vált ki egy fiú, sőt már-már szerelmet, akkor ő is így érez? Tehát ezek általában kölcsönösek vagy nem feltétlenül?

Figyelt kérdés
2013. szept. 21. 08:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Utóbbi.
2013. szept. 21. 08:48
 2/7 A kérdező kommentje:

Ő szólított úgymond le.elég furcsa találkozásunk volt először. és teljesen zavarban volt, a feje is piros lett. másodjára megint kezdeményezett beszélgetést,és megint megemlítette,hogy zavarban van.

és igazából annyira tetszik,annyira aranyos,hogy nem is tudok másra gondolni.és így jött a kérdés,hogy vajon ő is így érez?:/

2013. szept. 21. 08:53
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen, lehet plátói is a vonzalmad.
2013. szept. 21. 08:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Ja utóbbi tényeket ismerve valószínűleg tetszel neki. Nagyon is. :)
2013. szept. 21. 08:55
 5/7 A kérdező kommentje:

de mégis tartózkodó ,lehet azért mert nem tudja,hogy nekem is bejön? csak ugye mint lány nem szeretném elárulni magam,de aludni sem birok annyira felkavar.

szóval ezért nem tudom,mert hiába volt zavarban és mondta ezeket igazából nem kezdeményezett semmi mást..

2013. szept. 21. 09:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Mert fél! :) Azért nem mer kezdeményezni, mert borzasztóan fél a visszautasítástól. A fiúk többsége ilyen. :)
2013. szept. 21. 09:15
 7/7 A kérdező kommentje:

:)

remélem megjön a bátorsága,mert én meg nem bírok várni annyira megismerném már!!!:D de épp ezek miatt nekem is félelmeim vannak,hogy nem akar semmit tőlem biztos, meg hasonlók :(

2013. szept. 21. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!