Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Volt már hogy ti...

Lányok! Volt már hogy ti kezdeményeztetek egy pasinál és összejöttetek?

Figyelt kérdés
Hogyan csináltátok? Nem bántátok meg hogy ti léptetek először?
2013. szept. 20. 18:09
 1/3 anonim ***** válasza:
fiú vagyok, de elmondom, hogy a legelső barátnőmmel úgy jöttem össze, hogy ő kezdeményezett. :) jobb is, mert nekem nem lett volna hozzá bátorságom. nagyon jól esett. :) 19/F
2013. szept. 20. 18:10
 2/3 anonim ***** válasza:

Igen volt ilyen, de kiderült, hogy van barátnője. Kicsit kínos volt, DE NEM tudtam, hogy van barátnője (hiszen nincs az emberek homlokára írva) ezért kezdeményeztem. Egyáltalán nem bántam meg, főleg mert ez a fiú akit leszólítottam (látásból ismertem) nagyon kedves volt és utána meg elmondta, hogy ehhez mekkora bátorság kellett és legyek büszke magamra. Habár nem lett semmi belőle mégis egy pozitív élmény volt. Bárcsak mindenki ilyen rendes lenne, mint amilyen ő is volt akkor. (Máskor is volt, hogy kezdeményeztem, de akkor az illető elég tapló módon adta tudtomra, hogy kopjak le)

Ja és, hogy hogyan csináltam? Egyszerűen odamentem, köszöntem és elmondtam, hogy biztosan nem hülye és tudja, hogy most miért is szólítottam le.

2013. szept. 20. 18:57
 3/3 anonim ***** válasza:

2. vagyok.

Az kimaradt, hogy: olyan NEM volt, hogy összejöttünk, de olyan IGEN, hogy kezdeményeztem.

2013. szept. 20. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!