Mi volt a legdúrvább csajózós szöveg, amivel odamentetek/odamentek hozzátok és köpni-nyelni nem tudtak/tudtatok tőle, de bejött?
Figyelt kérdés
2013. szept. 20. 14:49
1/10 anonim válasza:
Helló cica mi az? dugunk aztán szevassz.
2/10 A kérdező kommentje:
Erre remélem kaptál egy pofont. Normális válaszokat kérek!
2013. szept. 20. 14:52
3/10 anonim válasza:
dehogy hülye leszek kipróbálni XD
4/10 anonim válasza:
De szép csillagos az ég! XD fel oraval kesobb a bugyimban volt XD
5/10 anonim válasza:
Be voltam nyomva egy ivós buliban, voltak ott cserediákok is. Odatántorogtam az egyik lányhoz és azt mondtam:
Szia! Én Ádám vagyok, te Eva, kezdhetnénk valamit!
És bejött :D Nagyon is tudott az Argentin kislány :D ( A nevek valósak, tényleg a mi neveink ) :)
6/10 zoliba' válasza:
odamentem egy fesztiválon egy lányhoz. Kértem,hogy fényképezzen le a telójával,nagyon fontos lenne. Mikor megvolt,akkor megkérdeztem tőle: lehetek a háttérképed?
Utána megittunk egy fröccsöt,de több nem jött össze.
7/10 anonim válasza:
Szerintem az elég durva, hogy egy mondatot nem vagy képes helyesen leírni.
8/10 anonim válasza:
na a 7 is itt eli ki a kritika "vágyát" bassz.us a kerdesre valaszolj vagy ne is valaszolj. -.-
9/10 anonim válasza:
Nekem volt már pár kisebb nagyobb sikerrel :D de volt h megkérdeztem egy csajt aki melettem táncolt h milyen volt testnevelésből? :) és a válasz után megkérdeztem mennyire szeretett bordásfalon mászni, tudja-e hogy kell majd megfogtam 2 ujjal a kockás hasamon"sétáltam" az ujammal :D majd a kezével és csak nevetett :D de utána rákérdeztem h na és a kötélmászás mennyire ment neki... :D hát este mint kiderült jól :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!