Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Azt hiszem beégettem magam!...

Azt hiszem beégettem magam! Szerintetek?

Figyelt kérdés
Szóval van egy srác a gimiben aki nagyon tetszik nekem, csak 1 évvel idősebb. Megismerkedtünk, elég sokat beszélgettünk fészen, 2szer ő írt rám. a suliban nem nagyon mertek odamenni hozzá, mert mindig a haverjaival van, és bár az egyik barátjával jóba vagyok nincs hármónknak közös téma, csak ha külön beszélgetek velük. amúgy nagyon kedves, aranyos srác, mosolyogva köszön a folyosón meg minden. utolsó vasárnap kihívott egy meccsre is, mert modntam, hogy kíváncsi lennék arra a sportra, ott is aranyos volt.(amúgy 7.-én, szombaton beszéltünk először) pont azon gondolkoztam egyik nap, miközben telefonról írtam neki, hogy remélem nem hiszi azt, hogy "zaklatni" akarom, amiért 2-3 naponta írok neki. namármost...annyira gondolkoztam, és a fáradtság miatt észre se vettem, hogy ezt írom neki...szépen leírtam, hogy remélem nem hiszi, hogy "zaklatni" akarom, hogy ilyen gyakran írok neki. megnézte, 2 perc múlva kijelentkezett és azóta se válaszolt (ez volt tegnap este). mivel pont filmezett az egyébként fiú barátaim szerint csak elfelejtett válaszolni rá, és ne aggódjak ezen, nem fog hülyének vagy dilisnek nézni. suliba ma pont nem futottunk össze. írtam neki délután, hogy holnap megyünk többen este kikapcsolódni, jöjjenek ha van kedvük. normálisan írta, hogy szombaton ide és ide megy, és nem akar berúgni, de köszi hogy szóltam. aranyos volt, és lehet csak az én hülyeségem, de mégis kicsit úgy éreztem, hogy nem szívesen ír vissza nekem. nagyon kellemetlennel érzem magam, nem is értem miért nem figyelek arra amit csinálok. tök jól haladt a dolog, és nagyon szeretnék összejönni vele, és még jobban megismerni őt, de félek, hogy ezzel az egy figyelmetlenséggel elrontottam mindent!:( (bocsi hogy hosszú lett)

2013. szept. 19. 18:57
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

nem tudom lejött e, de lány vagyok, én nem fogom őt "romantikus" helyekre hívni :D

amúgy azért kérdeztem meg tőle, hogy eljön e, mert pár napja beszéltük, hogy én még soha nem voltam azon a helyen, ő meg szokott oda járni a barátaival. és mondta, hogy egyszer majd menjek el velük. és így gondoltam hátha ráér megkérdezem :D én is szeretnék vele kettesben lenni, de (most nyugodtan mondhattok rám bármit) kicsit félénk vagyok ilyen téren, nem merem még(!) csak így megkérdezni, hogy na holnap nem ülünk e be valahova. próbálom mindig suliba elkapni hátha épp nincs körülötte senki, és akkor odamennék, de hát ő sincs egyedül nagyon.

2013. szept. 19. 19:14
 12/20 A kérdező kommentje:
gondoltam rá, hogy suliba elmondom neki, hogy tényleg nehéz hetem volt, fáradt voltam, és már magam sem tudom , hogy minek írtam ezt neki,(és ez igaz is!) de mindenki lebeszélt róla, hogy ezt ne, tegyek úgy, mintha semmi nem történt volna.
2013. szept. 19. 19:17
 13/20 anonim ***** válasza:
mennyit tudsz te beszélni :'D
2013. szept. 19. 19:18
 14/20 A kérdező kommentje:
tudom, bocsi :DDD
2013. szept. 19. 19:19
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

Most az törvényszerű, hogy nem kezdeményezhetsz nála?

Odamész, "ne haragudj, lenne pár perced" és már nincs is a haverjaival, hát ne legyél már ennyire beszari, igaza volt Einsteinek basszus...

„Attól félek, hogy egyszer

a technológia fontosabb lesz,

mint az emberi kapcsolatok.

Lesz a világon egy generációnyi idióta"

Albert Einstein

2013. szept. 19. 19:23
 16/20 anonim ***** válasza:

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel,

hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."

Petőfi Sándor

2013. szept. 19. 19:24
 17/20 A kérdező kommentje:

számomra nincs igaza, mert nem fontosabb :)

egyszerűen félénk típus vagyok, és nem merek ennyire nyíltan rátérni a dolgokra. továbbá kicsit közre játszik, hogy..hát nem azt mondom, hogy egy nagyon népszerű fiú, de sok lány szerint jól néz ki meg minden, és én meg tök átlagos vagyok, alkatilag, arcilag, nem hiszem, hogy rajtam akadna meg a szeme, az előző barátnője is nagyon szép volt :D előbb azt akarom, hogy kedveljen, és akkor talán közelebb kerülhetünk egymáshoz úgy is:)

félénk vagyok, ez van, rossz élmények általános iskolából.

2013. szept. 19. 19:28
 18/20 A kérdező kommentje:

amúgy ezek után hogy lenyomtam neki ezt a "zaklatós" dumát szerintetek eljönne még velem valahova? vagy most hülyének nézhet?

értelmes válaszokat légyszíves :/ :)

2013. szept. 19. 19:48
 19/20 anonim válasza:
Válaszolt már?
2013. szept. 20. 16:29
 20/20 A kérdező kommentje:
Hát erre nem, de ugye ezután az eset után kérdeztem meg a szórakozóhelyes témat. De suliba köszön ugyan úgy, meg azzal a közös barátunkkal odajöttek hozzám, mert ma én kezeltem a zenét a suli rádióba, aztán szünetben ott voltak velem.:) normális mind eddig, csak nem ír :(
2013. szept. 20. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!