Azt hiszem beégettem magam! Szerintetek?
nem tudom lejött e, de lány vagyok, én nem fogom őt "romantikus" helyekre hívni :D
amúgy azért kérdeztem meg tőle, hogy eljön e, mert pár napja beszéltük, hogy én még soha nem voltam azon a helyen, ő meg szokott oda járni a barátaival. és mondta, hogy egyszer majd menjek el velük. és így gondoltam hátha ráér megkérdezem :D én is szeretnék vele kettesben lenni, de (most nyugodtan mondhattok rám bármit) kicsit félénk vagyok ilyen téren, nem merem még(!) csak így megkérdezni, hogy na holnap nem ülünk e be valahova. próbálom mindig suliba elkapni hátha épp nincs körülötte senki, és akkor odamennék, de hát ő sincs egyedül nagyon.
Most az törvényszerű, hogy nem kezdeményezhetsz nála?
Odamész, "ne haragudj, lenne pár perced" és már nincs is a haverjaival, hát ne legyél már ennyire beszari, igaza volt Einsteinek basszus...
„Attól félek, hogy egyszer
a technológia fontosabb lesz,
mint az emberi kapcsolatok.
Lesz a világon egy generációnyi idióta"
Albert Einstein
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel,
hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
Petőfi Sándor
számomra nincs igaza, mert nem fontosabb :)
egyszerűen félénk típus vagyok, és nem merek ennyire nyíltan rátérni a dolgokra. továbbá kicsit közre játszik, hogy..hát nem azt mondom, hogy egy nagyon népszerű fiú, de sok lány szerint jól néz ki meg minden, és én meg tök átlagos vagyok, alkatilag, arcilag, nem hiszem, hogy rajtam akadna meg a szeme, az előző barátnője is nagyon szép volt :D előbb azt akarom, hogy kedveljen, és akkor talán közelebb kerülhetünk egymáshoz úgy is:)
félénk vagyok, ez van, rossz élmények általános iskolából.
amúgy ezek után hogy lenyomtam neki ezt a "zaklatós" dumát szerintetek eljönne még velem valahova? vagy most hülyének nézhet?
értelmes válaszokat légyszíves :/ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!