Zero Art café-ról Szegeden vélemények?
Köszi, kedves vagy :)
Azért kérdezem, mert egyszer beszaladtam napközben és nagyon megtetszett, de estefelé nem tudom, milyen szokott lenni. Elég csendes, visszahúzódó lány vagyok, nem szoktam bulizni járni, mennyire gáz, ha esetleg egyedül ülök oda be meginni egy kávét?
Oda fog jönni valaki próbálkozni? Ha igen, meneküljek?
Ez most így viccesen hangzik, de tényleg nem tudom, hogy kell ilyen helyen viselkedni, viszont nem akarok otthon begubózva ülni minden este
Albis vagyok, vannak is barátnőim az egyetemen, mióta oda járok, valahogy nyitottam lettem és elkezdtem vonzani az embereket.
Viszont valamennyire még mindig magamnak való vagyok, sokszor már nagyon zavar, hogy folyton beszélgetnem kell és legszívesebben csak leülnék valahogy egyedül gondolkozni.
A másik az, hogy pasik terén nagyon béna vagyok, még sosem volt barátom, ideje lenne most már, de nem vagyok bulizós alkat, így nincs sok alkalmam ismerkedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!