Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nektek bejönne egy kb 170-173...

Nektek bejönne egy kb 170-173 cm magas 90 kg körüli nő?

Figyelt kérdés

Mondjuk hozza kell tenni hogy arányos a lelkem es szép arcú.

A suly mennyit nyom a latba?

Ja és ami még feltünt,hogy iszonyat jo humora van!

2013. szept. 18. 18:52
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Na azért 90 kilóval 170 centihez senkinek sincs jó alakja.

Egy férfi testépítő(!) ilyen súlyú..

2013. szept. 18. 19:13
 12/25 anonim ***** válasza:
17%
Ez te lennél? Jó nagy dagadék vagy. Remélem soha nem fogysz le.
2013. szept. 18. 19:28
 13/25 A kérdező kommentje:
Koszi a válaszokat! A 12-es suttyónek meg hasonlo inteligencia hányadossal rendelkezo azonos nemű párt kivánok!
2013. szept. 18. 19:31
 14/25 anonim ***** válasza:
24%
Én vagyok 172-173 cm és kb 57-60 kg. Én vékony vagyok. Te, viszont kövér a 90 kg-dal.
2013. szept. 18. 19:33
 15/25 anonim ***** válasza:
30%

Kösz! Neked meg hasonló zsírdisznót, mint te! :D

Üdv, 12-es.

2013. szept. 18. 19:35
 16/25 anonim ***** válasza:
67%
#15 elég egy sekélyes egy pöcök lehetsz. Részvétem a jövendőbelidnek,aki ha felszed pár kilot utcára rakod! Csodálkozik az ember, hogy ilyen sok gyökér arcú él ebben az országban! ...főleg pesten! (akinek nem inge) ... Anyád nem tanitott meg viseledni kisfiam? Vagy neten névnélkül kemény vagy és közben alig látsz ki a pattanásaidtol?Vagy az a diszpinty vagy a sarki krimobol/discobol aki télviz idején is "gyikos pólóban" feszit mint paraszt galamb a hullámpalán? Szivesen elbeszélgetnék Veled személyesen!
2013. szept. 18. 19:42
 17/25 anonim ***** válasza:
67%

GYEREKEK! SZÖVEGÉRTÉS EGYES?

A kérdező nem azt kérdezte hogy sovány, hájas, kövér-e az illető,hanem hogy bejönne e adott esetben. Àltalanos iskola 3. osztály/nyelvtan/eldöntendő kérdés/igen vagy nem keressetek rá,ha közben ennyit felejtettetek!

Nekem bejönne ha arányos és nem unikumos üveg. Piriszka lábako. egy nagy gömb.

2013. szept. 18. 19:46
 18/25 sativus ***** válasza:

#11 -es ennek a férfinak 109 kg a képen látható súlya és igen csak jó alakja van szerintem

[link]

2013. szept. 18. 20:00
 19/25 anonim ***** válasza:
25%

Fizikusként kényszert érzek arra, hogy bele szóljak.

A súly az egy olyan erő, amely az adott test alátámasztásánál vagy felfüggesztésénél hat. Mértékegysége, mint erőnek Newton [N]. Amikor egy ember súlyáról beszélünk, akkor általában arról az erőről beszélünk, amivel az illető a talajt "nyomja". Így könnyű belátni, hogy amikor a kg kifejezéssel dobálózunk, akkor igazából az emberek testtömegéről beszélünk és nem súlyáról. Tehát nem x kg a súlya, hanem x kg a tömege/test tömege/tehetetlen tömege a helyes kifejezés.

A további szép estét!

2013. szept. 18. 20:10
 20/25 anonim válasza:
Lehet jó alakja, ha arányosan oszlik el rajta. nagy mellei vannak, és nagy feneke
2013. szept. 18. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!