Kedves Te! Szereted a furcsa/kicsit sorbólkilógós lányokat/fiúkat?
Igen. Bár számomra, az a furcsa, hogyha a lány nem lóg ki legalább egy kicsit. Nagyon speciális igényeim nincsenek ilyen téren, talán csak annyi, hogy e mellé legyen értelmes.
18/F
10#!
Hány éves vagy? Én is ilyen vagyok:#
Brian is megmondta... mi mind egyéniségek vagyunk...
Egyébként meg belegondoltál a kérdésbe? Senki sem fog rúgkapálva jelentkezni, hogy "én, én, én! Én azokat szeretem, akik kicsit se különlegesek, sőt, egyáltalán nem lógnak ki a sorból, hanem mindenben pont olyanok, mint akárki mások!"
Ne már, ember...
25/N
(ja, és rengeteg furcsa emberrel vagyok körülvéve, és nagyon szeretem őket.)
Igen jók a kicsit furcsa lányok :))
Helllló kedves 9.es :p
Csak annyit hogy neem annyira ritka! :)
Nem vagyok egoista de magamra ismertem :PP
17/F
+1 a lányokra 20/f
a sötétlila hajat pl imádom
Én az extrémebb külsőt kedvelem :) (tetoválás, egyéb testmódosítások, piercing, raszta haj..)
23/n
Igen, mert engem is szoktak furcsának mondani, de alapjáraton jól kijövök az emberekkel.
Tulajdonságot nem tudok mondani. Nem azt mondom, hogy most mindfuck-szerűen fura legyen, inkább belsőre gondolok, kis különcködésre és elvontságra ízlés és gondolkodás terén.
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!