14-17 éves lányok, ti összejönnétek egy 23 éves fiúval vagy zavarna a korkülönbség?
Hát igen.... Ez így kicsit nehezebb dolog, de én azt hiszem képes lennék nemet mondani, 1részt mert úgy érzem tudok magamon uralkodni, másrészt mert amióta ismerem a feleségemet semmilyen lányra,nőre nem tudok ÚGY nézni mint rá!Pontosabban, éppenséggel tudok, én is férfi vagyok: látom ha valaki szexi, de felmerülne a kérdés, hogy minek nekem másik lány, ha megvan a világ legszebb nője :) Persze akinek nincs senkije akin letudja vezetni a férfiasságát, annak sokkal nehezebb, de szerintem a tudat, hogy helyesen cselekedtél sokkal jobb érzés mint maga a szex. (komolyan mondom :P)
31/kan, s 9-es válaszoló voltam.... 10-es válaszoló ment a zöld mancsocska :D
23 évessel nem hiszem, max. 20 évessel! De nekem valahogy a fiatalabb fiúk tetszenek, 15-16-osok..:D
17L
azért az mégis nagy korkülönbség lenne nekem, ha 23 éves lenne, én nem jönnék össze egy 23 éves fiúval.Mellesleg ő már bőven felnőttnek számítana, míg én nem.
16/l
hát nekem ink a magam korosztály és a 16-17évesek jönnek be
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!