Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 14-17 éves lányok, ti összejön...

14-17 éves lányok, ti összejönnétek egy 23 éves fiúval vagy zavarna a korkülönbség?

Figyelt kérdés
2013. szept. 17. 22:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Hát igen.... Ez így kicsit nehezebb dolog, de én azt hiszem képes lennék nemet mondani, 1részt mert úgy érzem tudok magamon uralkodni, másrészt mert amióta ismerem a feleségemet semmilyen lányra,nőre nem tudok ÚGY nézni mint rá!Pontosabban, éppenséggel tudok, én is férfi vagyok: látom ha valaki szexi, de felmerülne a kérdés, hogy minek nekem másik lány, ha megvan a világ legszebb nője :) Persze akinek nincs senkije akin letudja vezetni a férfiasságát, annak sokkal nehezebb, de szerintem a tudat, hogy helyesen cselekedtél sokkal jobb érzés mint maga a szex. (komolyan mondom :P)

31/kan, s 9-es válaszoló voltam.... 10-es válaszoló ment a zöld mancsocska :D

2013. szept. 18. 12:49
 12/20 anonim ***** válasza:
10-es válaszoló vagyok: persze ha lenne bnőm akit szeretek, akkor eszembe se jutna 14 éves lánnyal kalandozni. De így hogy most nincs senkim, így elég nehéz megállni azért:)
2013. szept. 18. 13:43
 13/20 anonim ***** válasza:
9-es vagyok: A te döntésed, hogy miként cselekszel. Én nem vagyok senkid, hogy elítéljelek! Talán tévedtem egy kicsit azzal kapcsolatban, hogy a mai 14-15 éves csajok szentek.... Az az igazság, hogy talán én már öreg vagyok megítélni az ehhez hasonló dolgokat :/ Mi ketten is egy egész más generációba tartozunk, hát még ha engem hasonlítunk össze egy 15 éves gyerekkel.... Ami viszont biztos az-az, hogy én 17 éves koromtól kezdve élek aktív nemi életet, s még mielőtt összejöttem a feleségemmel (17.5-től 20 éves koromig) volt egypár "barátnőm". Általában 19 és 23 közötti nőkkel "ismerkedtem" (tehát nálam idősebbekkel), de amire büszke vagyok az az,hogy mindig úriember maradtam ! Ez alatt azt értem, hogy semmilyen lányt nem használtam ki soha, és bár voltak 1 éjszakás kalandjaim is azt mindig leszögeztem előtte, hogy miről is van szó, ha a lány komoly kapcsolatot szeretett volna, de én nem, akkor erre tekintettel voltam és nem használtam ki....A lényeg: Te neked a feladatod az lenne, hogy elmagyarázod, neki nyíltan azt amire tőled számíthat, s ha bele megy akkor talán, MONDOM TALÁN (!) lehet köztetek szex....A baj csak az, hogy Ő nem biztos, hogy tudja mit akar. De ha a te lelki ismeretednek ez még belefér....A pont megint megy mert őszinte vagy és szeretem az őszinte embereket:) (én tényleg nem lebeszélni akarlak semmiről, csak ismertettem veled, hogy én nem kezdenék, ebben a korban érdeklődő és érdeklődését kihasználható gyerekkel hisz még kihívás sincs benne, szinte olyan mintha egy prostival mennél el! nem férfias)
2013. szept. 18. 14:18
 14/20 anonim ***** válasza:
Végül lemondtam a találkát. Szívem szerint belementem volna, de a lelkiismeretem asszem nem bírta volna el hogy csak játszok a lánnyal. Pedig én az elején tisztáztam vele, de úgy látom rajta hogy ő többet akar úgyhogy inkább lemondtam :P Pedig de jó lett volna kicsit pettingelni vele:) Lehet hogy ezt még megbánom:D
2013. szept. 20. 09:31
 15/20 Pretty_Fighter ***** válasza:
Én 14-17 évesen nem jöttem volna össze 23 éves fiúval.
2013. okt. 12. 22:25
 16/20 kismutyesz_ ***** válasza:
14-es! Nekem privátban elküldhetnél a lányról egy fényképet. :) 16/f
2013. okt. 12. 22:26
 17/20 anonim ***** válasza:

23 évessel nem hiszem, max. 20 évessel! De nekem valahogy a fiatalabb fiúk tetszenek, 15-16-osok..:D

17L

2013. okt. 12. 22:41
 18/20 anonim válasza:

azért az mégis nagy korkülönbség lenne nekem, ha 23 éves lenne, én nem jönnék össze egy 23 éves fiúval.Mellesleg ő már bőven felnőttnek számítana, míg én nem.

16/l

2013. okt. 12. 22:41
 19/20 wiwastarr_ ***** válasza:

hát nekem ink a magam korosztály és a 16-17évesek jönnek be

14/L

2013. okt. 12. 22:46
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem
2013. dec. 12. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!