Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok ismi egy 18 éves...

Lányok ismi egy 18 éves helyes sráccal? ( képet küldök)

Figyelt kérdés
2013. szept. 17. 20:06
1 2
 11/18 libamájaskrumpli ***** válasza:

(A Magyar Helyesírási Szabályzatot tudomásul vettem és elfogadtam a feltételeit a komment/kérdés írása közben.)

Ezt ki kéne tenni regisztrációnál.

2013. szept. 17. 20:59
 12/18 anonim ***** válasza:
Party szemöldök :DDDDDDD
2013. szept. 17. 20:59
 13/18 anonim válasza:
Meghalok a röhögéstől. XDD megszolal mi van szemöldök?
2013. szept. 17. 21:56
 14/18 anonim ***** válasza:

Áááá itt van szemöldök kolléga, megtaláltam :DD

Aki nem ismerné, egy idegbeteg szőrszemű nyomingerről van szó, jah és a Jobbikos testvérével keménykedik mindig!!

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__ismerkedes__461..

2013. szept. 17. 22:44
 15/18 A kérdező kommentje:
Jajaja idegbeteg a cigány k.. anyád csira gyerek mindtam ha van benned annyi gerinc te szopógép gyere talira birom az ilyen nethuszárokat 30/3129295 ha valamit akarsz azt élőbe monnd ne utt ugass mert ebből csak az jön le hogy egy beszari csira gyerek vagyPP még felhivni se mersz hogy megtárgyaljuk.a talit élöbe legyen nagy arcod ne itt PP
2013. szept. 18. 09:16
 16/18 anonim ***** válasza:
Szerintem az értelmi szint bőven kivehető ebből. Gratulálok kedves Kérdező!
2013. szept. 18. 16:43
 17/18 anonim ***** válasza:

Hívjon fel téged a kaszás, te nyominger szőrszemű!!

Nem gondolod, hogy majd rád költöm a telefon számlám, egy forintot nem érsz, főleg amit itt le rendezel..

Am picit kezd kínos lenni, hogy hónapok óta itt nyomorékoskodsz a gyiken, és merem állítani, hogy max ilyen kis 14 éves kislányoknak nyálazol, meg jampizol a jobbikos testvéreddel.

Más nem hinném, hogy szóba állna veled, mert az tuti értelmi fogyatékos, mint ahogy te is az vagy kedves szemöldök betyár :D

2013. szept. 18. 18:03
 18/18 anonim válasza:
küldj nekem is
2014. nov. 9. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!