Vannak Erdélyben csúnya lányok?
Figyelt kérdés
Olyanokkal ismerkednék :)2013. szept. 17. 18:37
11/18 A kérdező kommentje:
???
2013. szept. 17. 19:26
13/18 anonim válasza:
Erdélyben 6 millió román él aminek fele lány , 3 millió maradt , ezekből van vagy 200 000 szász származású , vagyis 2.800.000 ronda ány van , de ha csak 18-30 között érdekel akkor 12 év , átlag év 70 ,70 : 12 vel= ~6 vagyis találhatsz 600 000 ronda román , cigány keveréket , ha magyar érdekelne , rengeteg tiszta látású , nem beképzelt lány van akit nem csak a fész es fotód érdekel ! Menny el udvarolni és sok kitartást kívánok !!!!
14/18 A kérdező kommentje:
Igen :)ok :)
2013. szept. 18. 20:50
15/18 anonim válasza:
Vannak! Nézz körül akár fb-on.
16/18 A kérdező kommentje:
Nem leltem a fac-en :D
2013. szept. 19. 22:11
17/18 anonim válasza:
Az ilyen bepofázós tápos emberkék erősen nagyon idegesítenek. Én is erdélyi vagyok, és nem vagyok román. És ez valami irtózat szar érzés. Ne románozzátok a magyar vagy székely embereket, mert a ti nemzetetek. Mellesleg a románok se olyan állatok. Ez a szőröstaplas beszólás pedig nagyon nagyon rosszul esett. Ha egy magyarországi valaki idejön, senki nem mond rá semmi rosszat. Még azt sem, hogy tápos. Ezt csak azért mondtam, hogy essen már le barátom. Mellesleg kedves kérdező. Igen, vannak csúnya lányok. Mindenhol vannak :). De ez tudod, hogy relatív :P
18/18 anonim válasza:
miért pont csúnya lányokat keresel??
asszed azok itt ki fogják írni, hogy "én csúnya vagyok, nekem írhaszt!"??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!