Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Ismerkedés utcán, mi...

Lányok! Ismerkedés utcán, mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Mi lenne az első reakciótok, ha odamenne hozzátok egy srác és elkezdene veletek beszélgetni, ismerkedni, akár flörtölni? Persze nem paraszt módjára, hogy hé anyukám add már meg a számod, hanem köszön, bemutatkozik stb...

2013. szept. 17. 11:09
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
kiröhögném
2013. szept. 17. 11:16
 2/10 Bino ***** válasza:
21%
Az a baj, hogy Én azt se biztos, hogy kivárnám míg odajön, vagy reflexből paprika-spray. A mai világban (!szerintem!) nem lehet ismerkedni az utcán, mert nem tudsz semmit a másikról, akár ráverhet egyet a fejedre becipel egy bokorba és megerőszakol, és sorolhatnám tovább. Lehet, hogy paranoiás vagyok, de ez a véleményem.
2013. szept. 17. 11:20
 3/10 anonim ***** válasza:

Egyes: Paraszt vagy

Kettes: Paranoid vagy

2013. szept. 17. 11:28
 4/10 anonim ***** válasza:
38%
kettes: most ha azt veszed bárhol ismerkedsz ismeretlen a pasi neten is ismerkedtem és érdekes nem volt rossz tapasztalatom sőt.. az utcán is mernék ,ha a pasi szipi lenne.
2013. szept. 17. 11:36
 5/10 anonim ***** válasza:
77%

Velem kétszer történt hasonló.

Egyszer az utcán voltam napközben. Jött velem szemben kettő külföldi srác, már messziről vigyorgott rám az egyik, hát nem is bírtam megállni, hogy ne mosolygjak vissza rá. Aztán még meg is nevettetett. Ezt így mind messziről.. Odaért hozzám, én elmentem volna mellette, de ő megállított és leálltt velem beszélgetni. El akart hívni kávézni, ebédelni, de mivel barátom volt ezért nem mentem. Egyébként azt kell mondanom, hogy az hatásos volt. Ha nem lennék kapcsolatban, akkor biztos elmentem volna vele kávézni.

A másik a villamoson volt. Fél füllel meghallottam valami vicceset, amit mondtak, és elnevettem magam. Aztán odajött az egyik srác és el kezdett velem beszélgetni, flörtölni és ő is elhívott, meg elkérte a számom. Mivel szintén kapcsolatban voltam, ezért nyilván nem mentem, de neki is lehengerlő stílusa volt, szóval egyéb esetben áll a randi.

Nehéz ezt így elképzelni, amíg meg nem történik aaz emberrel. De azért ehhez érteni kell.. Tényleg nagyon jónak kell lenni ahhoz, hogy ez bejöjjön. És nem csak külsőre értem ezt, hanem inkább a stílusra, kisugárzásra.

Meg jól nézhet ki a pasi, ha közben nem jó szöveggel próbálkozik..az első mondattal el lehet rontani az egészet.

2013. szept. 17. 11:38
 6/10 anonim ***** válasza:
Az, hogy idegenek hagyjanak békén. Az utcán nem azért vagyok, mert nincs jobb dolgom és mert ismerkedni akarok, hanem azért, mert megyek valahova, dolgom van, stb.
2013. szept. 17. 11:42
 7/10 anonim ***** válasza:
Ezt a lányok annyira így gondolják hogy egyszer mentem egy fiútársasággal az utcán és két lányhoz odamentek ismerkedni. A lányok bunkón elutasították őket. Mit tesz véletlen ők is ugyanoda a helyre tartottak szórakozni ahova mi. Erre amikor már leértek akkor már nézegettek felénk hogy na mi van nem akar senki semmit tőlünk. Szóval tisztelet a kívételnek a női agy eléggé sablonos az utcán nem a szórakozó helyen igen. HÁt ez...
2013. szept. 17. 11:55
 8/10 anonim ***** válasza:
Minden azon múlik, h jól nézel-e ki.
2013. szept. 17. 12:03
 9/10 anonim ***** válasza:
Én mindenképpen értékelném, hogy oda mert jönni hozzám, volt lég bátorsága. Simán beszélgetnék vele. :) Általában el szoktam indulni időben, ha megyek valahová, szóval annyira sietni sem szoktam. Ha meg mégis, akkor értelmesen megmondom neki, hogy nem azért nem beszéltek, mert el akarom hajtani, hanem mert késésben vagyok.
2013. szept. 17. 16:29
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi értelmes válaszokat!
2013. szept. 17. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!