Lányok! Ismerkedés utcán, mi a véleményetek?
Egyes: Paraszt vagy
Kettes: Paranoid vagy
Velem kétszer történt hasonló.
Egyszer az utcán voltam napközben. Jött velem szemben kettő külföldi srác, már messziről vigyorgott rám az egyik, hát nem is bírtam megállni, hogy ne mosolygjak vissza rá. Aztán még meg is nevettetett. Ezt így mind messziről.. Odaért hozzám, én elmentem volna mellette, de ő megállított és leálltt velem beszélgetni. El akart hívni kávézni, ebédelni, de mivel barátom volt ezért nem mentem. Egyébként azt kell mondanom, hogy az hatásos volt. Ha nem lennék kapcsolatban, akkor biztos elmentem volna vele kávézni.
A másik a villamoson volt. Fél füllel meghallottam valami vicceset, amit mondtak, és elnevettem magam. Aztán odajött az egyik srác és el kezdett velem beszélgetni, flörtölni és ő is elhívott, meg elkérte a számom. Mivel szintén kapcsolatban voltam, ezért nyilván nem mentem, de neki is lehengerlő stílusa volt, szóval egyéb esetben áll a randi.
Nehéz ezt így elképzelni, amíg meg nem történik aaz emberrel. De azért ehhez érteni kell.. Tényleg nagyon jónak kell lenni ahhoz, hogy ez bejöjjön. És nem csak külsőre értem ezt, hanem inkább a stílusra, kisugárzásra.
Meg jól nézhet ki a pasi, ha közben nem jó szöveggel próbálkozik..az első mondattal el lehet rontani az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!