Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A kisegítő iskolában csak...

A kisegítő iskolában csak fogyatékos lányok vannak?

Figyelt kérdés
Ezt azért kérdem mert kisegítőiskolába járok és 22-en vagyunk egy osztályban a fele fogyatékos és autista. De viszont van kettő lány akik normálisnak tűnnek bár még nem beszéltem velük mert félek hogy fogyatékosak és olyan lányokkal nem szívesen ismerkednék.:/ Most az lenne a kérdésem hogy Lehetséges hogy az a két lány normális? O.o Mert ugye ha normálisak lennének akkor ők normális iskolába járnának. vagy normálisak is járhatnak kisegítő iskolába?

2013. szept. 16. 19:40
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem mert van kettő lány akik normálisnak látszanak. De hogy normálisak-e azt nem tudom.
2013. szept. 16. 19:56
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

"olyan iskolába mentem inkább ahol fogyatékosak vannak akik nem piszkálnak."

Ez most valami vicc?

2013. szept. 16. 20:03
 13/18 A kérdező kommentje:
Nem vicc. Nem szoktam viccelni..
2013. szept. 16. 20:07
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Jaja, nekem is aranyéletem volt, míg kisegítőbe jártam.
2013. szept. 16. 20:11
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy ők is pont ízért vannak ott, mint te! De akármilyen oka lehet! Ismerd meg az osztálytársaid, hajrá! ;)
2013. szept. 16. 22:30
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Nemvagy normálism kérdező !Mért pont kisegitöbe mentél érdekes ez a dolog. Amugy a kérdésedre a válasz a kisegitöbe is lehetnek normális diákok volt olyan ismerösöm aki kisegitöbe küldöt az ovoda és kiderült rendes álltalános iskolába tud tanulni. Amugy meg ha te választotad azt az iskolát ne nézd le az ottani diákokat és te is fogyatékos vagy ahogy itt írta valaki.
2014. máj. 20. 01:02
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Ja és fiuk is vannak nemcsak lányok vegyesen osztályokba.
2014. máj. 20. 01:03
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Fogyatékosság nélkül meg nevettek volna fel oda kérdező!
2015. máj. 8. 07:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!