Férfiak! Mi az ami már nem fér bele nektek?
inkább idősebb 25 feletti férfiak véleményére lennék kíváncsi
milyen testi hiba, fogyatékosság az ami már nem fér bele nektek?
pl vak nővel összejönnétek e? vagy esetleg mozgássérülttel? milyen testi hiba az ami kizáró ok lehetne
(itt nem a adott hölgy termetéről és tömegéről van szó!!! )
NEM, ha:
-kerekes székben van
-nagyon nehezen jár, pl. mankóval
-ha vak (ha mellettem vakul meg, akkor mellette maradok)
Összejövök, ha:
süket
néma
nyilván rengeteg dolog van ami hirtelen nem jut az eszembe de a legkézenfekvőbb dolgok(vakság,siketség, végtaghiány mozgássárültség)kizáró ok. én nem nagy igényű vagyok hanem csak előre gondolkodom és inkább nem ámítom a lányt ha bármi kétségem van affelől hogy hosszabb távon működne a dolog.
az igazán kegyetlenek azok akik eljátszák hogy őket mennyire nem érdekli az ilyen olyan fogyatékosság mert a szerelem mindent legyőz....kismilliószor felpróbálják a csajt ........majd előállnak azzal hogy elmúlt a tűz nincs már kémia szal szakítanak
Ha nincs egy keze és gumiököllel akarja megrepeszteni a farpinámat. Csak hogy képviseljem a retardált válaszolókat..:)
Egyébként szerintem a süket lányok általában aranyosak a kézjelekkel való kommunikációjukkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!