Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hatékony a gyakorin ismerkedni?

Hatékony a gyakorin ismerkedni?

Figyelt kérdés

Szinte minden második, vagy harmadik kérdés, hogy:

"Valaki ismerkedni?" Jobb esetben mellette van a kérdező neme, kora, rosszabb esetben semmi. A kérdést feltevők talán arra számítanak, hogy ez remek alap a további privátozásra? Az ismerkedési szándékon kívül ugye még jó pár szűkítendő kérdés marad...Persze nagy számok törvénye alapján szerencséje is lehet bárkinek, de bevallom nekem fura ez a fajta ismerkedési mód.

2013. szept. 16. 11:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Volt már innen kufirc, és vannak talonban is még.

Simán lehet, mint bárhol máshol ahol az emberek egymással kapcsolatba tudnak lépni. Mint chat. facebok, a busz, akárhol.

2013. szept. 16. 12:28
 12/18 anonim ***** válasza:
Én két fiúmat is innen ismertem meg, és mindkettő szakítással végződött...
2013. szept. 16. 13:05
 13/18 anonim ***** válasza:

Pestieknek könnyen összejöhet, de azon kívül egyre kisebb eséllyel... nekem Kaposváriként már szinte esélytelen, pedig 70 ezres város!

Vagy ha valaki bírja a távkapcsolatot, akkor az is összejöhet, de én nem bírnám! :D

2013. szept. 16. 13:08
 14/18 anonim ***** válasza:
Érdemes itt ismerkedni... Én itt ismertem meg a barátomat :) Igaz nem könnyen meg sokáig lógtam itt de összehozott minket a sors :) Én szerencsés voltam <3 De 100 emberből bejön max 9-nek szetintem..
2013. szept. 16. 13:15
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom hatékony-e, de itt ismertem meg a barátnőmet, már 9 hónapja együtt vagyunk:)Egy válaszára kérdeztem rá és onnan indult az egész.A közös jövőt tervezzük, már össze is költöztünk. És mindketten nagyon válogatósak vagyunk, szóval simán összejöhet másnak is. 25F
2013. szept. 16. 13:55
 16/18 anonim ***** válasza:
inkább azt mondanám, hogy ha van egy kérdés, amire szimpatikus a válasz, esetleg privát kezdtek beszélgetni, és kiderül, hogy sok közös van bennetek, akkor kialakulhat barátság, vagy akár több is. direkt párkeresésen itt szerintem 0 az esélye
2013. szept. 16. 17:27
 17/18 anonim ***** válasza:
Nagy ritkán sikerülhet.
2013. szept. 16. 21:23
 18/18 anonim ***** válasza:
én itt ismertem meg a nagy szerelmemet, 2010-ben, azóta sajnos szakítottunk, de még mindig legjobb barátok vagyunk :) 2 évet voltunk együtt.
2013. szept. 16. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!