Megismertem egy fiút?
Figyelt kérdés
Sziasztok, megismertem valakit, de nem tudom ki az, annyit tudok hogy az Óbudai Egyetemre jár, és nyáron lent volt Zamárdiba az egyetem nyaralójába. Szerintetek ha felhívom meg tudják mondani nekem hogy ki az? mi a teljes neve ilyesmi? ha dátumra tudom mikor volt lent? vagy ilyen infokat nem adnak ki? előre is köszi a válaszokat! ja a nevét tudom, csak a teljes nevét nem.2013. szept. 15. 23:01
11/12 anonim válasza:
Ja részegen értem.
Hát ahogy írsz, talán most is azt képzelhetném, hogy jelenleg is az vagy.
De amúgy nem volt szándékomban beléd kötni, én is jártam bulizni, de nekem valahogy mindig az első kérdések közt volt, hogy amúgy téged hogy hívnak?
Nem kérek lakcím kártyát én se.
Legalább a kereszt nevét, gondoltam tudod.
Csak mert gondoltam, így könnyebb lenne neked is érdeklődni ha legalább ezt tudod.
De barátom, jó nyomozást :D
Amúgy lány vagyok.
12/12 A kérdező kommentje:
Szerintem az lehet a baj, hogy tul intelligens vagy hozzam egyszeru foldlakohoz kepest. En azt tanacsolom hogy hagyd el a gyik feluletet mert a vegen a160-as iq-d lecsappan egy olyan mezei futoeger szintjere mint az enyem:(. De amugy a vegere odairtam hogy hogy a nevet tudom. De persze ilyen keson gondolom nem mukodik olyan jol a fotomemorias agyad :). Ja es persze hogy most is reszeg vagyok:) tul vagyok par uveg boron nyugi:) miss logic hungary 2013
2013. szept. 16. 00:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!