Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan szerezzek motivációt...

Hogyan szerezzek motivációt az ismerkedéshez? 22/F

Figyelt kérdés
Úgy érzem, hogy nem lenne értelme, időt pocsékolnék, úgysem jönne össze. Vagy ha összejön, úgysem lenne olyan a lány, amilyennek kellene lennie. Az idő viszont szalad és attól félek, hogy később esetleg megbánom.

2013. szept. 15. 13:39
 1/7 anonim válasza:
Sajnos még nem érkezett válasz
2013. szept. 15. 13:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Primitven:

Ismerkedsz-> dughatsz

Nem ismerkedsz->nem dughatsz

2013. szept. 15. 13:49
 3/7 anonim ***** válasza:

Pontosan úgy, amit most leírtál.

"Az idő viszont szalad és attól félek, hogy később esetleg megbánom."

ez legyen előtted.

2013. szept. 15. 13:49
 4/7 anonim ***** válasza:
91%
Igen, igazából én is azt akartam írni mint amit 2es, csak gondoltam mégis megfogalmazom finomabban. De tök reális.
2013. szept. 15. 13:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Tanácstalan embernek nem érdemes finoman fogalmazni; egyértelmű nyílt parancs kell, és azt csinálja
2013. szept. 15. 13:51
 6/7 anonim ***** válasza:

Az ismerkedés egy folyamat: lehet hosszú, lehet rövid. Lehet, hogy azonnal belebotlasz a megfelelő lányba, de lehet, hogy csak a 100. próbálkozásra sikerül. Az hogy viszonyba kezdesz egy lánnyal, még nem jelenti, hogy vele maradsz életed végéig, viszont nagyon sokat tanulhatsz belőle és azt kamatoztathatod a későbbiekben. Sohasem tudhatod, mit hoz a jövő, kibe botlasz bele! Lehet, hogy ha pofára esel 10X, a 11-nél, tanulva az eddigiekből, sikered lesz.

Az utolsó mondatodban viszont velősen megfogalmaztad a lényeget.

2013. szept. 15. 14:13
 7/7 anonim ***** válasza:

Én is ettől félek. Plusz, a sok csalódástól elmegy az ember kedve az ismerkedéstől :S De azért próbálkozom, hátha mégis összejön :)

20/L

2013. szept. 15. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!