Lányok valaki valaki ismerkedni? Lehetőleg szeresse a bondage -t!
Figyelt kérdés
2013. szept. 15. 12:02
2/10 anonim válasza:
Én csak a bandage-t szeretem. Sorry.
4/10 anonim válasza:
valaki valaki valaki valaki ki ki vala vala la ki ki ki valaki
5/10 A kérdező kommentje:
jóvan kicsit elírtam most már nem tudok vele mit csinálni :D
2014. dec. 14. 13:33
6/10 anonim válasza:
jólvan na semmi gond csak viccelődtem :D :D
7/10 A kérdező kommentje:
semmi gond értem én a poént :D legalább lány vagy? :D
2014. dec. 15. 10:04
8/10 anonim válasza:
Szeretem a bondage-t!
Kötözött sonkát csinálok belőled!
9/10 3005 válasza:
Még leírni se tudod, de már csinálnád :D
Szerintem nem ez alapján kéne ismerkedned, szerintem a bandage nem olyan hc dolog, amire nem lehetne a partnert megkérni. Persze, ha korbács, pálca etc. is játszik, akkor nyilván 'célnak megfelelő' helyen kell keresni.
A lényeg -> ez NEM egy társkereső és úgyis csak trollok meg a 'már mindegy csak legyen valaki' kategória fog írni...
10/10 A kérdező kommentje:
Bocsi de úgy kell írni ahogy én írtam le amit te írtál az teljesen más :) inkább nézz utána mielött ítélkeznél. Egyébként az erre kitalált társkeresőkön elég nehéz találni akárkit is nem értem miért baj ha itt próbálkozok
2015. máj. 1. 16:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!