Mit tegyek? Tetszik egy fiú!
Figyelt kérdés
arról lenne szó hogy nagyon tetszik egy fiú de ő fél valamitől mivel bármikor összefutunk kerüli még a tekintetem is max. ha nem nézek oda akkor néz rám amúgy meg minden képem lájkolja akkor hogy is van ez!? szerintem csak fél de így engem is félőssé tesz!így nem tudom eldönteni tetszek e neki!Mikor talizunk miért nem áll meg csak egy szóra h "mizu?" vagy akármi csak egy szó de nem mindig elmegy!:(2013. szept. 14. 15:37
3/7 kendrazoltan válasza:
Lehet, hogy azért "nem áll meg csak egy szóra h ""mizu?", mert ő NEM FLUOR TOMI, vagy hogy a p.csába hívják...
Fél valamitől? Mitől? Én pl a vércerkófoktól és a puckéjnektől félek, bár a szeckuvi is rám tudja néha hozni a frászt...
A normális magyarázatom:
Tetszel neki, de zavarban van, így nem tud kezdeményezni...kicsit félénk / töketlen, ezért csak olyan személytelen eszközökkel tudja kifejezni vonzódását, mint az a retkes, telibevert fészbúk....
4/7 anonim válasza:
Menj oda hozzá, vegyél egy nagy levegőt és mondd el neki hogy mit érzel. Igen félénk, de te ne legyél az. BÁTORSÁG! ;)
5/7 anonim válasza:
Háhá, én egyszer megcsináltam lszólítottam egy lányt, mondom, szia! erre megáll tökre néz, érdekődően,a ztán benyögtem, na mizu? :D elhúzott gyorsan, mine gy rakéta xD
6/7 anonim válasza:
A fiu idosebb nalad ? Mert az mas eset... Nekem volt mar tpsztalatom benne.. Szal idoseb? Oszt.társad? Fiatalabb..?
7/7 A kérdező kommentje:
nem tudom pontosan h idősebb e nálad de ő is most ment gimibe szóval valahogy egy korosztály vagyunk:)
2013. szept. 24. 12:49
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!