Egy baráttal ugyan az a lány tetszik. Szerintetek mit tegyek?
Figyelt kérdés
Új suliban szereztem már egy barátot és történetesen megbeszéltük hogy kinek ki tetszik(új osztálytársak közül), de most neki megtetszett az a lány aki nekem.Megbeszéltük hogy én először megpróbálkozok és ha nem megy akkor neki is szabad a pálya,de most megkérdeztem hogy nem lenne-e féltékeny ha sikerülne és azt mondndta hogy nem persze hogy nem de nem esne neki a legjobban.Most nem tudom mit tegyek,mert egy lányért nem szeretném beáldozni a barátságot.Elfelejtettem hogy még próbált is rábeszélni mert kiderült hogy cigizik a lány, de ő mondta hogy ezért ne menjen el a kedvem meg hogy szerinte hogyan próbálkozzak.Szerintetek mit tegyek?Mondjak le teljesen a lányról hogy semmiképpen ne vesszen oda a barátságunk, vagy megpróbálkozzak azért? 15/f2013. szept. 13. 22:47
1/3 anonim válasza:
már megbeszéltétek, nem lesz baj
próbáld meg
2/3 supra01 válasza:
Ha a barátod, akkor ebből nem lehet harag, ha így megbeszéltétek. Ha mégis, akkor vagy nem a barátod, vagy nem mondott igazat.
A lány is kb. 15 lehet, és cigizik. Ajajj, a mai világban? Hát ha nagyon szerelmes vagy belé, és jársz vele, akkor szoktasd le, mert nagyon gáz, és rossz és tök büdös lehet, hogy lehet így smárolni?
3/3 A kérdező kommentje:
Elvileg most már alkalmi dohányos...egyáltalán nem vagyok szerelmes csak tetszik, csak most kicsit eltántorított hogy cigizik...15 évesen minek?
2013. szept. 13. 23:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!