Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért hárít sok lány egyből,...

Miért hárít sok lány egyből, ha ismeretlen pasi szólítja meg?

Figyelt kérdés

Rengeteg szingli lány van, pl facebookon is látni, hogy szinte sóvárognak egy pasiért.

Igen ám, de mikor ismerkedésen van a hangsúly, nem nyitottak. Már már csak a baráti körükből akarnak pasit, ismeretlen szinte kizárva.

Nem értem ezt.

Sok lány leszólítok mindennemű indokkal, és nem olyanokkal, hogy légy a barátnőm, ilyenek, hanem tényleg kötetlen beszélgetésre, és nem is csajozási szándékkal, hanem tényleg csak úgy. De a döntő többségük, egyből hárít. Hiába vagyok kedves, vicces, humoros, "jóképű" akkor is.

Tulajdonképpen nem is barátnőt keresek, hanem csak egy lányt, akivel bármiről el lehet dumálni, lelkizős, meg ilyenek.

Sokan egyszerűen közömbösek, illetve nemigen hagyják ledönteni a falat maguk körül. Látom rajtuk, hogy zavarba vannak ahogy meglátnak ,vagy ahogy megszólítom őket. elvörösödnek, óhatatlan vigyor stb, ám megnyilvánulásba teljesen mások.

teszem azt bejövök neki. mert egyszerűen tényleg látom rajta, de mégsem nyitott egy csevejre, semmi...az miért van?!

csak mert nem ismer?!

Akkor sosem lesz lelki társam egy lányban, illetve ha azon lenne a dolog akkor barátnőm sem, csak mert kevés lányt ismerek?! :(

2013. szept. 13. 15:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
91%
Hát utolsó, nagyon tévedsz. Először is ritkán látok feketéket, másodszor pedig ők is idegenek.
2013. szept. 14. 07:23
 12/15 anonim ***** válasza:
94%
Szegény csajok már kínukban röhögnek,hogy mi a rákot akarsz.Vagy pedig annyira tudatában vagy az állítólagos jóképűségednek,hogy kénytelen azon röhögni.
2013. szept. 14. 13:59
 13/15 A kérdező kommentje:
azért annyit csak le tudok szűrni, hogy valaki zavarban van, vagy csak rajtam röhög..köszi...:D
2013. szept. 14. 14:07
 14/15 anonim ***** válasza:
Hát, én tényleg eléggé zavarba tudok jönni ilyenkor, de ha első látásra szimpatikus valaki, nem menekülök, hanem én is megpróbálok nyitott lenni a beszélgetésre. Megéri, több jó barátot ismertem meg így.
2013. szept. 16. 21:07
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok ilyen de ahhoz nagyon jól kell kinézned és nem egy nyomin előadnod magad,hogy igent mondjak pl egy randira.
2013. szept. 16. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!