Miért van ez, mit tegyek?
Nagyon meg Szerettem egy nálamnál több, mint 10 évvel idősebb Férfiba, de ekkor még nem tudtam, hogy nős. Sose mondta én meg nem kérdeztem, most ott vagyok, ha nem beszélünk nehezen bírom, és van, hogy napokra eltűnik. Azt mondja, hogy nem szereti a feleségét, de még is együtt vannak, gyerek nincs, csak az anyagiak miatt vannak együtt. Elvileg belém szeretet, de még arra sem hajlandó, hogy felhívjon, vagy adjon egy számot amin elérhetem.
Nem vagyok, egy h*lye tinip*csa, már megéltem jó pár dolgot, túl vagyok egy s máson, most mégis úgy érzem, hogy h*lye vagyok, mert nem bírom nélküle, olyan, mintha megbabonázott volna, pedig sokszor távolságtartónak tűnik.
Nem tudom mit tegyek, barátnőim azt mondják, hogy hagyjam, hiszen csak szórakozik, de úgy érzem ezt senki sem érti meg, ami bennem van.... :(
A barátnőidnek igaza van. Hagyd. Nem csak azért, mert elég nagy a valószínűsége, hogy csak hülyít téged - mivel függetlenül attól, hogy még házas, félre kacsingat - hanem azért is, mert egyszerűen erkölcstelen belekavarni egy házasságba, bármennyire is szereted az illetőt. Te vagy a nő, igenis legyen tartásod, és ha nem keres fel téged KOMOLY szándékkal, akkor én hanyagolnám az egészet!
Sok sikert és fel a fejjel! :)
Köszönöm ! :)
Élem az életem ! S elmondhatom, hogy Fiatal korom ellenére, már elértem amit akartam, kivéve egyet, a Szerelmet ! Igen könnyű mondani, de belátom, hogy mindenkinek igaza van, csak nem ilyen egyszerű sajnos. De idővel jobb lesz tudom, hiszen tegnap végleg vége lett ! :))
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!