20+ erdelyi lanyok van kedvetek ismerkedni egy 24 eves ferfival?
Figyelt kérdés
2013. szept. 12. 11:48
1/9 anonim válasza:
Ha beparkolsz egy fasza fekete tuningos BMW- vel,talán elbeszélgetek veled!Parancs:),lehet kiadni a sok pozitív kritikát!:D!
2/9 A kérdező kommentje:
mond a cimet
2013. szept. 12. 12:21
3/9 anonim válasza:
Mókás kedvedben vagy mi?:)
Sajt... nem vicceltem,:)de naiv sem vagyok!:)
4/9 A kérdező kommentje:
en se vicceltem
2013. szept. 12. 12:48
5/9 anonim válasza:
Itt válaszolok neked.:)
Igen nekem fontos,mert ha megtaposod a gázt,repeszt a sebesség :),emeli az adrenalinom,megereszted a zenét akkor már kezdek elszállni a valóságtól,nézlek és egy idő után nem is akarom kontrolállni a viselkedésemet,sem azt hogy mennyire provokállak szexuális értelemben.Remélem kielégítő választ adtam.
6/9 anonim válasza:
mert pont erdelyi lanyok? te is erdelyi vagy?
7/9 A kérdező kommentje:
igen
2013. szept. 13. 06:22
8/9 anonim válasza:
"mert pont erdelyi lanyok? te is erdelyi vagy?"
Are u fukin kidding me ?
Nem Üzbegisztáni a tag !
9/9 anonim válasza:
Utolso, terj csak vissza az edes magyar anyanyelvedre! ne jatszodd itt a nagy angolt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!