Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tesztek a magány ellen?

Mit tesztek a magány ellen?

Figyelt kérdés
Nagyon egyedül érzem magam,jó lenne már egy barát de egyszerűen nem megy... nem vagyok olyan hatalmas társaságban és a diszkókat sem szeretem.Vajon mit tehetnék?(Eddig 1 normális barátom volt) 17/L

2013. szept. 11. 22:09
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Lefoglalom magam. Most például ezért is tűnt jó döntésnek,hogy felvettem a bioszt meg a kémiát emelt faktként..:DD Az biztos,hogy nem agyalok a magányon,örülök,ha van időm levegőt venni.:D De amúgy tényleg,a tanulás meg a sport rengeteget segít ilyen téren. Kellemeset a hasznossal. ;)

Aztán majd csak lesz valaki. Rá meg így is,úgy is találni fogok elég időt(pl az még mozgósítható,amit facebookkal,GYK-val és sokmindenre nem vezető "szórakozással" töltök).:D

Most pont jó. Be tudok tenni pár spontán programot/barátok(nem,nem szeretek bulizni),sport,akármi/,de annyi időm biztos nincs,hogy magamra maradjak a gondolataimmal,mert az élet valamelyik területén zajlik más esemény,amire jobban oda kell figyelni. Maximum csak annyira merengek ezen,mint tegnapelőtt,hogy hazafelé menet elkapott egy pár percnyi rossz érzés emiatt,de arról az időjárás meg az egy ernyővel sétálgató párocskák tehettek.:P

Keep calm és gondolj arra,hogy ez csak átmeneti,addig meg tedd a dolgod,mert biztos neked is van bőven. ;)

17L

2013. szept. 11. 22:47
 22/26 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2013. szept. 11. 23:08
 23/26 anonim ***** válasza:

Csak most esett le, hogy a kérdező a barátot úgy érti, mint "társ" és nem úgy, mint "barát-barát" :D

Már értem a vádolás okát :S

2013. szept. 11. 23:11
 24/26 anonim ***** válasza:

Na és húúú, nincs barátod.... na milyen uncsi, hogy senki nem kefél meg... pfff...

Járj el a barátnőiddel, érezd jól magad velük addig, akármi... :)

Vagy csináljatok házibulit, és hívjatok meg egy fiútársaságot azt kész! :)

Közös érdeklődésen keresztül (sport, hobbi, szakkör,...), suliban, akárhol lehet ismerkedni, csak lazán legyél nyitott mindenre! :)

2013. szept. 11. 23:25
 25/26 Wadmalac ***** válasza:
Minél kevesebbet vagyok otthon és igyekszem szórakoztató társaságban tölteni az időmet. Aztán előbb-utóbb úgyis mindig beesik a társaságba egy "potenciális préda", akkor meg a közös ismerősök egy jó kiindulási pont.
2013. szept. 12. 08:27
 26/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. szept. 12. 18:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!