13-20 éves fiúk. Ti barátkoznátok egy tolószékes lánnyal? Esetleg járnátok vele? A válaszba légyszi irjatok kort.16/l (tolószékes)
Figyelt kérdés
2013. szept. 11. 18:48
11/23 anonim válasza:
Persze, hogy barátkoznék, viszont csak akkor járnék, ha a sérülés baleset, nem pedig betegség következménye, utóbbi esetben attól félnék, hogy a gyerekeim örökölhetik. De ha nagyon tetszene, még az utóbbit is megkockáztatnám. 20/F
12/23 anonim válasza:
Hát, ha járni nem is, de gurulni biztos. Bocs, ezt muszáj volt :D Mivel ő is teljesen ugyanolyan ember mint én, ezért nem látom akadályát. Sőt, talán még érdekes is lenne. Nekem is vannak tolószékes ismerőseim, nagyon jól meg vagyok velük, barátnőnek is el tudnék képzelni valakit akinek ilyen jellegű "problémája" van. Ha van kedved beszélgetni, szívesen meghallgatlak írj rám
13/23 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! privibe mindenkinek beszélek a dologról de itt nem, sajnálom
2013. szept. 11. 19:02
14/23 anonim válasza:
Természetesen!
Ha tetszik miért ne.....
Nem hiszem hogy hosszútávon számítana.
Persze azért nem mindegy mennyire mozgáskorlátozott. Inkább gyakorlati okokból.
amúgy szerintem inkább kerekes székes mint tolószékes.
15/23 anonim válasza:
Igen barátkoznék vele és még járnák is.Engem nem zavarna az,hogy tolószékes.Ugyanolyan ember mint bárki más,ugyanazok a dolgok neki is járnak az életben.
20/f
17/23 A kérdező kommentje:
minden személyesebb dolgot privátban írok le! és köszönöm a válaszokat:))
2013. szept. 11. 19:38
18/23 anonim válasza:
Én azért több vagyok mint 20, de igen együtt lenni egy ilyen nővel. Veled természetesen a korod miatt nem. Viszont épp kb egy órája láttam egy párt az utcán, mikor mentem a boltba. A lánynak az egyik keze amputálva volt a könyökétől lefele, ettől függetlenül nagyon boldognak tűntek együtt. :)
20/23 anonim válasza:
De te nem is tudsz jàrni xD
Ezt nehogy sértésnek vedd.Làny vagyok de ha fiú lennék az attól még hogy tolószékes vagy jàrnék veled ha kedves vagy.De làny vok.Sajnàllak biztos rossz lehet. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!