Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Dobjatok be valami jó témát,...

Dobjatok be valami jó témát, amiről most beszélgethetek egy jó csajjal! Na?

Figyelt kérdés

2013. szept. 11. 17:44
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Megölték a cibakházi esperest. A hetvenkét éves férfit brutálisan összeverték.
2013. szept. 11. 17:46
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Találtam az ágyam alatt egy döglött egeret. Nem tudom, hogy mióta van ott, de nem éreztem a szagát.
2013. szept. 11. 17:46
 3/9 anonim ***** válasza:

Most komolyan, hogy lehet az , hogy ide ki tudsz tenni egy kérdést de annyi eszed nincs, hogy valamiről beszélj vele.

Időjárás, iskola, zene stb.

na.

2013. szept. 11. 17:51
 4/9 A kérdező kommentje:
Időjárás szar, az egyetem még nem kezdődött el, ő is, én is csak vegetálunk per pilanat. Szóval valami ütősebb kellene.
2013. szept. 11. 17:52
 5/9 anonim ***** válasza:

szex

Az mindig jó téma

2013. szept. 11. 17:54
 6/9 anonim ***** válasza:
#2:DDDD még ez is feldob, de te kérdező olyan unalmas lehetsz mint matolcsy ábrázata
2013. szept. 11. 18:04
 7/9 anonim ***** válasza:

találd fel magad.

amugy a csaj ugysem akar tőled smemit sem, ha te ronda vagy. ha egyetemista vagy bármely szakon, is az összeférhetetlenség nemslesz uj foglaom számodra.

hogy értsd is:

aki tudja magáról, hogy jól néz ki,és dögös, nem áll le egy átlagos, vagy átlag alatti pasival. ennyi.

márpedig ha témát is ugy kell adjunk a szádba, akkor itt elég nagyok a problémák!

2013. szept. 11. 18:28
 8/9 A kérdező kommentje:

Gondolom neked egy normális mondat összerakása újdonság lesz. Abból ítélve ahogy írsz.

Mert amikor te az időjárásról beszélsz egy csajjal, meg menőzöl neki, azt hiszed érdekli? Olyankis szánalmas vagy. Azért nem tudtok írni semmit, mert ti vagytok a kő unalmasak. :D Csak kíváncsi voltam, hogy tényleg ennyire bénák még mindig a pasik. És még mindig azok vagytok. Nyomingerek. :D

Matyizzatok tovább. :D

19L

2013. szept. 11. 18:35
 9/9 anonim ***** válasza:

Köszönjük az ítélő szavakat.

Mi soha nem lehetünk ennyire fejlettek mint ön.

2013. szept. 11. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!