Hogyan vegyem rá a találkozóra?
Figyelt kérdés
Megismertem a neten egy srácot (tudom nem a legjobb módja az ismerkedésnek). Nyílt lapokkal játszik, kerek perec megmondta h ő ezt és ezt szeretne (értsd: petting, szex). Csak nekem ez durva lenne az első talinál, ezért jó lenne előtte legalább egyszer megismerkedni szex nélkül. Tudtok vmi cseles meggyőzést? Mert mikor mondtam neki h egyből kufirc az nekem erős, és ekkor megsértődött és nem írt
17/L
2013. szept. 11. 17:20
1/7 anonim válasza:
Akkor hagyd a fenébe. Nekem elég egyértelmű, hogy csak arra megy, hogy megkapjon. Kell ez neked? Ha nem akkor inkább hajtsd el a fenébe...
2/7 anonim válasza:
És egyáltalán még miért akarsz találkozni vele?
3/7 anonim válasza:
mafla az ilyen. én is csak szexkapcsolatot keresek, de első alkalommal én is inkább az ismerkedést választanám. nem szeretek egyből neki esni a másiknak. ha ezen megsértődik akkor hagyd a francba.
4/7 anonim válasza:
Nem megsértődött, csak le sem sz...r téged, ha nem szexelsz vele!
5/7 A kérdező kommentje:
Azért akarok vele még találkozni, mert bejön, és kár lenne ha csak úgy lepasszolnám. (kicsit hülye p.csa felfogás, tudom)
2013. szept. 11. 17:27
6/7 anonim válasza:
Akkor meg miért nem lehet az elő talin szexelni? Hidd el, úgy is csak arra megy, akkor most minek ráncigálod el 2x? :P Téged nem zavar, hogy őt az első csak untatná?... + Azzal fog ám elmenni az idő 90%a, hogy beférkőzzön a bugyidba. ennek sok értelme nincs... Te ott próbálod kezdeményezni a beszélgetést, ő meg addig a melled bámulja... :D
7/7 A kérdező kommentje:
A francba...úgy tűnik vagy aláfekszek vagy pás...:D
2013. szept. 11. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!