Lányoknál/nőknél mit jelent az a kifejezés hogy: aranyos?
Figyelt kérdés
Ha ezt egy férfi külsejére mondják,részletezzétek,kíváncsi vagyok,kort és nemet is írjatok2013. szept. 11. 13:36
1/13 A kérdező kommentje:
Egyáltalán jót vagy rosszat jelenthet?
2013. szept. 11. 13:38
2/13 anonim válasza:
Jót jelent. De ha párkapcsolat kialakulását reméled, ez vagy bejön, vagy nem. Az aranyos fiúk tetszenek, akik amúgy baromira vonzanak.
De hogyha azt mondja egy nekem nem tetsző fiú, hogy jól nézel ma ki, simán visszaválaszolom, hogy köszönöm, aranyos vagy.
Erre abszolút nincs szabály, lányonként, fiúnként és helyzetenként változik.
L17
3/13 anonim válasza:
Ha én azt mondom egy pasira, akkor az anyáskodó énemet hozza elő. Vagyis nem a férfit látom benne, hanem hogy bár ilyen lenne majd a fiam, ha felnő. Ha a férfi látom meg egy pasiban, inkább azt mondom hogy dögös, szexi, izgalmas....
5/13 Tibohr válasza:
Ez azt jelenti, hogy a nő szeretné ha a pasivavája lennél! :/
7/13 anonim válasza:
Ha én ilyet mondok egy pasinak , akkor az azt jelenti,hogz tetszik nekem.
8/13 anonim válasza:
Külsőre nem szoktam ezt mondani, aranyosan kinézni csak a kölyökállatok szoktak. Ha viselkedésre, személyiségre mondom, akkor bejön az illető.
9/13 anonim válasza:
Nálam valami ilyesmit jelent:
"Kedvellek,nincs a külsőddel semmi baj,viszont nem tekintek Rád férfiként."
10/13 anonim válasza:
Aranyos vagy, de nem kellesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!