Hogyan kezdjek el beszélgetni egy lánnyal a facebookon?
na hová jutottunk kedves #11? mondd már el miért rossz az ha egy közösségi oldalon 2 ember elkezd beszélgetni? az is gáz ha utcán ismerkedik valaki? vagy az a problémád a facebookkal hogy internetes? elítéled azokat akik (régebben ofc) táviratokkal kommunikáltak? vagy mi a baj vele? ezen az oldalon mindenki fikázza a fb-ot és kiakad ha valaki ott akar ismerkedni de senki nem indokolja meg miért. miért lenne ez sokkal rosszabb mint bármi más?
amúgy kedves kérdező bocs hogy nem a kérdésre válaszolok de végre meg kellett kérdezzem az egyik ilyen válaszírótól hogy mi is igazából a baja
Szerintem simán lehet ismerkedni fbn is, csak tudni kell hogyan. Ez a:
"szia! tetszel! ismerkedünk?"
téma ez baromi gáz. Én vagy nem válaszolnék, vagy elküldeném a srácot. Elvégre az nem társkereső oldal.
Szerintem ezt csak humorral érdemes.
Aztán vagy kisül belőle valami, vagy nem. :D
Magával az internetes ismerkedéssel vannak előítéleteim. De az még annyira nem gáz, o.k..
De ha facebookon csak így rámírna egy tök ismeretlen srác, hogy "szia, jók a képeid. mizu?", hát nemtudom. Biztos nem reagálnék rá semmit..
Live your real life.
A facebook-al magával, meg "csak" annyi a bajom, hogy túl sokan, túl sok időt és energiát ölnek ebbe az egészbe. És ilyen értelmetlen sztorikat szül:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!