Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan kezdjek el beszélgetni...

Hogyan kezdjek el beszélgetni egy lánnyal a facebookon?

Figyelt kérdés
miről beszéljünk?
2013. szept. 10. 16:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

:D

Hová jutottunk..

2013. szept. 10. 17:52
 12/14 anonim válasza:
85%

na hová jutottunk kedves #11? mondd már el miért rossz az ha egy közösségi oldalon 2 ember elkezd beszélgetni? az is gáz ha utcán ismerkedik valaki? vagy az a problémád a facebookkal hogy internetes? elítéled azokat akik (régebben ofc) táviratokkal kommunikáltak? vagy mi a baj vele? ezen az oldalon mindenki fikázza a fb-ot és kiakad ha valaki ott akar ismerkedni de senki nem indokolja meg miért. miért lenne ez sokkal rosszabb mint bármi más?

amúgy kedves kérdező bocs hogy nem a kérdésre válaszolok de végre meg kellett kérdezzem az egyik ilyen válaszírótól hogy mi is igazából a baja

2013. szept. 10. 18:24
 13/14 anonim ***** válasza:

Szerintem simán lehet ismerkedni fbn is, csak tudni kell hogyan. Ez a:

"szia! tetszel! ismerkedünk?"

téma ez baromi gáz. Én vagy nem válaszolnék, vagy elküldeném a srácot. Elvégre az nem társkereső oldal.

Szerintem ezt csak humorral érdemes.

Aztán vagy kisül belőle valami, vagy nem. :D

2013. szept. 10. 18:51
 14/14 anonim ***** válasza:

Magával az internetes ismerkedéssel vannak előítéleteim. De az még annyira nem gáz, o.k..

De ha facebookon csak így rámírna egy tök ismeretlen srác, hogy "szia, jók a képeid. mizu?", hát nemtudom. Biztos nem reagálnék rá semmit..

Live your real life.

A facebook-al magával, meg "csak" annyi a bajom, hogy túl sokan, túl sok időt és energiát ölnek ebbe az egészbe. És ilyen értelmetlen sztorikat szül:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2013. szept. 10. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!