Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok titeket mennyire zavar...

Lányok titeket mennyire zavar ha egy srác pattanásos?

Figyelt kérdés
Tegyük fej hogy jófej és vannak értekelhető belsőtulajdonságai, vannak tervei az életben...stb. de hát vannak neki ezek a pattanások... ha van neki akkor már nem alakulhatna ki komolyabb kapcsolat köztetek?
2013. szept. 10. 15:27
 1/4 anonim ***** válasza:
engem egyátalán nem zavarna... nem a külső a lényeg. simán lehetne komoly kapcsoltat :)
2013. szept. 10. 15:34
 2/4 anonim ***** válasza:
a mai lányokat nem az zavarja, hogy pattanásos vagy, hanem hogy nem sminkelsz :D
2013. szept. 10. 17:45
 3/4 anonim ***** válasza:

Engem nem zavar, lány létemre nekem is vannak, bár lányoknak könnyebb, hisz ott az alapozó meg a púder:) De amúgy nem ítélek el senkit, akinek van ez a problémája, attól az illetőt ugyanúgy lehet szeretni.:)

(19/L)

2013. okt. 17. 23:23
 4/4 anonim válasza:
AFC Tomi is használt annak idején korrektort, nem ciki, ha egy fiú ad magára és vesz egyet ;)
2014. jan. 21. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!