Tegnap egy csaj akire a haverom nagyon hajt megkérdezte hogy hazakísérem-e. Többi lent (mert hogy nincs kérdőjel? )
Figyelt kérdés
szóval hazakísértem útközbe beszélgettünk meg hülyültünk.a házához érve azt kérdezte hogy nem megyek e fel hozzá. Felmentünk de nem volt otthon senki,és ezután felhívott a szobájába és ott letepert,azt mondta hogy nagyon kellek neki már rég óta.szóval csókolóztunk és tapiztuk egymást.azt mondtam hogy nem nagyon kéne ezt mert a haverom nagyon hajt rád.azt mondta őt nem érdekli mert nagyon akar engem.egyszóval szexeltünk és azt mondta utána hogy nagyon élvezte és csináljuk máskor is,nem mondom élveztem.Később nem mertem a haverommal beszélni.mit tegyek még nem mondtam el neki mi történt mert nagyon kiakadna.közben a csaj egyfolytában ölelget meg be ül az ölembe meg olyanokat súg hogy csináljuk megint.stb mit tegyek?2013. szept. 10. 15:09
3/12 anonim válasza:
menj el megint
a lány téged akar, a haver hiába erőlködne
4/12 anonim válasza:
Ez de sunyi volt tőled, öcsém...
5/12 anonim válasza:
itt senki sem hibás
nem őrizgetheti a nőt egy havernak
6/12 A kérdező kommentje:
nem tudtam mit tegyek mert hát a csaj is elég jó bőr volt és annyira nagyon akarta:)
2013. szept. 10. 15:21
7/12 anonim válasza:
Úristen! Azért mert a haverodnak tetszik a csaj, de a csaj le se xarja, neked miért kéne háttérbe szorulni? Szerintem jól tetted! Nem mondanám el havernak, úgyis csak szex lesz köztetek, komolyabb nem, úgyhogy arról meg nem kell senkinek tudnia!
8/12 anonim válasza:
Ezek a gondolatok cikáztak át az agyamon a leírást olvasgatva:
- Szegény haverod.
- Lehet, hogy az a szegény haver is csak megfektetni akarta volna...
- Ribizlibokor.
- Kancás, de őszinte ribizli.
- Sunyi, sunyi Kérdező.
- Talán lehet, hogy mégis csak rendes ember a Kérdező, ha egy ilyen csajtól megkímélte a haverját.
- Kíváncsi vagyok a haverod arcára, amikor elregéled neki.
9/12 anonim válasza:
Neked tetszik a csaj? Igen!
A haverodnak tetszik a csaj? Igen!
A lánynak ki tetszik? TE!! Akkor a haverod fogadja csak el, hogy ti már együtt vagytok! :)
10/12 anonim válasza:
Nem álltál közéjük, nem szakítottál szét egy párost. A leányzó választott, az egyik kan örül. Vagy elfogadja a haverod, vagy nem lesz a haverod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!