Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit jelent ha egy pasi viccelő...

Mit jelent ha egy pasi viccelődik velem?

Figyelt kérdés

Pl.: Ma is felhívom és mondja hogy ki vagyok én? pedig belevagyok írva a telefonjába! és utána elröhögi magát! :)

meg sokat szokott még viccelődni

#viccelődik
2013. szept. 10. 14:32
 1/10 anonim ***** válasza:

Vagy jókedvű, vagy tetszel neki.

(F)

2013. szept. 10. 14:33
 2/10 Christiano Ronaldo ***** válasza:

Jó most ez azért nem hinném hogy jelent akármit is, vannak azért akiknek csak ilyen a természetük hogy eldobnak néha egy-egy poént erre arra.

Kéne már amúgy hogy hazaérjenek a gyerekek a suliból hogy legyenek hülye kérdések. :D

2013. szept. 10. 14:34
 3/10 anonim ***** válasza:
fogyatékos xDDD
2013. szept. 10. 14:35
 4/10 anonim ***** válasza:
Kedves veled a srác.
2013. szept. 10. 14:37
 5/10 anonim ***** válasza:
Figyeld meg, h mással is vicceskedik-e, vagy csak téged tüntet ki vele. Egy kis viccelődés még nem biztos, hogy azt jelenti amit szeretnél, hogy jelentsen :)
2013. szept. 10. 14:45
 6/10 anonim ***** válasza:

A célja az hogy megkedveld, engedd közeledni magadhoz, férfi-nő kapcsolatot köztetek.

A viccelődés minősége kiválóan mutatja hogy mennyire intelligens egy férfi. Ha egy férfi csak viccelődik veled, akkor jellemzően könnyedebb kapcsolatot akar, ha komolyabb témák is szóba kerülnek, nem csak erőltetetten szórakoztatni akar, hanem látod hogy kíváncsi a Te gondolataidra is, akkor érezheted, hogy komolyan vesznek.

2013. szept. 10. 14:47
 7/10 anonim ***** válasza:
Hát, ha ez nektek vicces, akkor nézzétek meg a humor definicióját az értelmező szótárban.
2013. szept. 10. 14:49
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem vicces, hanem bunkóság. Én konkrétan elveszíteném az érdeklődésem.
2013. szept. 10. 14:55
 9/10 ASOT ***** válasza:

jajj már gyerekek!

Viccelődik ennyi! Mi a rossz ebben? Minek kell mindent felfújni?

Örülj neki azt kész.

2013. szept. 10. 15:22
 10/10 anonim ***** válasza:
szerintem vidd el nőgyógyászhoz.
2013. szept. 10. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!