Van itt olyan férfi, aki ért a matematikához, átlagos testalkatú és egyedülálló?
Figyelt kérdés
Gyengém a matematikához értő férfi típus. Szexinek találom, hogy okosak. Én világ életemben bénácska voltam a matekhoz, és mindig is irigyeltem azokat, akik értik. Talán még javíthatnék a tudásomon.2013. szept. 10. 14:24
1/24 anonim válasza:
én értek hozzá valamenyire :D
2/24 Kócos boszorkány válasza:
Franciázásról már hallottam, de matekozásról még sosem :D
5/24 anonim válasza:
én értek a matekhoz és az átlag testalkat is simán megvan
6/24 anonim válasza:
Jó ha mindig van kéznél egy penge matekos, mi?:D
7/24 A kérdező kommentje:
gondolj bele, hogy magyarázza az algebrát, vagy a deriválást, integrálást.
már maguk ezek a szavak is felkorbácsolják bennem a szenvedélyt.
2013. szept. 10. 14:28
8/24 Christiano Ronaldo válasza:
Nagyon vicces TROLL, de most miért kell cikizni szegény matekosokat, mi rosszat tettek ők valaha is? :\
9/24 anonim válasza:
Matekzseni vagyok átlagos testalkattal. Keresett valaki?
PL: 2+2=4
10/24 anonim válasza:
kár hogy viccet csinálsz belőle pedig a legtöbb nó jól járna egy jó matekossal intelligensek és ráadásul sokat is keresnek általában mérnökök informatikusok közgazdászok stb nem szaros 100 ezret kapnak egy hónapban mint te :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!