Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek az illető mit...

Szerintetek az illető mit akarhat tőlem? Többi lent.

Figyelt kérdés

Az egész úgy kezdődött hogy 8.-ra egy másik iskolába kerültem, ismertem már onnan 1-2 embert de mindenki más ismeretlen volt számomra.Van egy lány aki kezdetektől fogva bejött kb. minden órán észrevettem h engem néz vagy csak találkozott a tekintetünk de olyankor mindig elkapta a fejét (akárcsak én.... :D) és na értitek. Az is előfordult hogy láttam ahogy a barátnőjével mögöttem sutyorognak... 0.-ban tesin történt mögöttem futottak bnőjével és egyszer csak azt hallom hogy : nézd úgy fut mint akit üldöznek(mondja a lány) erre a bnője ja tényleg mire a lány most mivan szerintem tök cuki... A történethez hozzátartozik az is hogy első napon odajöttek hozzám és bemutatkoztak majd a azt mondták hogy érezzem jól magam és hogy remélik h befogadnak... Tehát leegyszerűsítve: annyit akartam volna csak hogy most mit akar vagy mit érez vagy mit csináljak? Ő lenne az első barátnőm ha összejönne részben ezért fordulok hozzátok. Ha lehetséges hosszú, értelmes, érvelésekkel alátámasztott válaszokat:)

14/f

Ui.: töri óra végén kérdezték h ki volt az aki sokat jelentkezett ő nagyon hangoztatta az én nevem... Ja és lányokkal szemben nagyon nagyon nagyon bátortalan vagyok ;D

2013. szept. 9. 23:06
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerencsés vagy, lehet, hogy kiszemelt egy lány, és többet akart...

De az is lehet, hogy tényleg annyira bátortalan vagy.. és megsajnált, segiteni akar, mert jólelkü:D

De szerintem inkább az első..

Szerintem hivd el valahová suli után(hogy ketten legyetek) és beszélj vele mindeféléről...

Majd ismételjétek meg párszor, és majd meglátod :)

2013. szept. 9. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!