Szerintetek gáz?
Figyelt kérdés
Sziasztok az lenne a kérdésem h szerintetek gáz ha a barátnőm 14cm-el magasabb mint én?Előre köszi2013. szept. 9. 16:14
2/9 anonim válasza:
Az a gáz,hogy ilyenen agyalsz.A kapcsolattal foglalkozz és ne ilyen jelentétkelen hülyeségeken
3/9 anonim válasza:
haha állva kinyalod legalább. XD
4/9 anonim válasza:
Ha titeket nem zavar, akkor nem gáz.
5/9 anonim válasza:
ha felhozza hogy gáz akkor te hozd fel hogy te meg egy bizonyos ponton vagy nagyobb legalább 14 cm-vel :D
6/9 anonim válasza:
Az ágyban egyforma magasak vagytok, nem?:)
7/9 anonim válasza:
Miért lenne az?
Akinek nincs kisebbségi komplexusa,az le se sz..rja,ha közben boldog vele.
8/9 anonim válasza:
Ők sem csináltak belőle soha problémát :)
Nekem is volt már alacsonyabb barátom, engem nem érdekelt, megvoltunk és kész. A mostani is velem egy magas és ez sem érdekel...ha 20 centivel magasabb is lett volna bármelyik akkor sem szerettem volna jobban őket :)
9/9 A kérdező kommentje:
köszi szépen mindenkinek ez nagyon jól esett :)
2013. szept. 10. 16:27
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!