Lányok nektek bejön vagy számít valamit?
Ezt úgy hívják, hogy népszerű.
tehát a kiszemelt pasi népszerű
Téged ez zavar? Mert az nem jó. Ha neked ez bejön akkor az neked jó. Mindenkinke más a véleménye erről.
Ha csak azért akarnál vele lenni, mert ő népszerű, akkor meg egy kis pióca vagy. Evvan.
nekem bejön :) persze ne olyan legyen, hogy annyira középpontban van hogy nincs ideje a barátnőjére, hanem azért tudjon rá is időt szánni.
nem nagyon tetszenek a visszahúzódó srácok, mindenkinek más tetszik.
Ez mondjuk a barátságra jobban illik,de hasonló van a szerelemmel is nálam: "Aki mindenkinek a barátja,nekem nem barátom." Nem arról van szó,hogy egy népszerű sráccal nem járnék csak emiatt,de alapból bizalmatlan vagyok,így meg... Nekem nagyon nem jön be. Jártam ilyennel,nem is egyszer,de azóta... kerülöm ezeket.
Gondolj bele,rengetegen bírják(köztük lányok is),rengetegen akarnának vele kezdeni,és ha tegyük fel,kiválaszt egy olyan lányt,aki nem egy hasonló "nagymenő"(én például elvagyok az átlagos baráti körömmel,néha középpontban vagyok,néha csak elvonulok valahova,de nem akarnék éjjel-nappal feltűnősködni meg menőzni mert ahhoz fel kéne vennem azt a stílust,ami manapság divat,márpedig nagyképű meg mű semmiképp se leszek más kedvéért),a többi egyből pletykálna,hogy miért pont ő,meg sokan kavarnak is,szemétkednek a lánnyal,stb...
Az meg a másik,hogy az ilyen srácok,akikkel eddig találkoztam kicsit se voltak ragaszkodóak,meg nem nagyon tudták kimutatni,hogy mit éreznek(mert ugye másoknak tették a fejüket,hogy meglegyen a népszerűség),és iszonyat felszínesek. Nem számít,milyen a belsőd,mit tudsz,mit érzel,elég ha jól nézel ki,és kölcsönösen nem is érdeklitek egymást,csak a látszat legyen meg.
Nem kell visszahúzódónak lenni,és sokaknak bejön az ilyen,mert bizonyos szinten "villoghatnak" vele,de nekem általában azok a srácok az eseteim,akiknek kevesebb(de igazi) barátjuk van,nem zárkóznak el mások elől,de nem erőltetik ezt a népszerűség témát,tehát valahol velem "egy szinten" lévőt választanék. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!